ANADOLU YAKASI`NDA DENİZ ÜRÜNLERİ CENNNETİ!

ANADOLU YAKASI`NDA DENİZ ÜRÜNLERİ CENNNETİ!

Ataşehir`in yepyeni, `Buharı üzerinde` balık restoranı Beluga Fish Gourmet, enfes deniz lezzetlerini Ataşehirlilerle buluşturuyor.

Anadolu yakasının iş ve ekonomi merkezi Ataşehir, her geçen gün daha da popülerleşen bir yerleşim trendi olmuş durumda. A+ lezzetleri sunan birbirinden zengin restoranlara da sahip olan bu elit merkezin şimdi yepyeni bir balık restoranı var: Beluga Fish Gourmet

Restoranın işletmecisi, aileden balıkçı olan Sanayici-İş Adamı Mişel İpekoğlu, kızları Suzet ve Nancy ile birlikte balık severlere her gün 40 çeşit meze ve taze balık sunuyor.

Basın ve Halkla ilişkilerin başında ise Fatoş Metin Göksu bulunuyor. Mişel İpekoğlu: 'Ataşehir'in merkezindeki bu restoranı, balık sadece deniz kenarında yenilir anlayışını değiştirmek için, 2012 Haziran ayında açtık.

Restoranımız, konseptimiz ve menümüz o kadar çok beğenildi ki, daha şimdiden birbiri ardına şube açma teklifleri alıyoruz. Hatta Dubai'den bile iş teklifi aldık.? diyor.

Adını siyah havyarın en en makbul cinsi olan Beluga?dan alan Beluga Fish Gourmet, deneyimli ve profesyonel kadrosuyla olduğu kadar, sunduğu A+ servis kalitesiyle de oldukça iddialı bir restoran. Beluga Fish Gourmet?in mutfağından çıkan kusursuz lezzetler, usta aşçı Hamit Ay?ın imzasını taşıyor.

Aynı zamanda toplantı salonları ve çocuklar için oyun alanı da bulunan Beluga Fish Gourmet iki kattan oluşuyor. Alt katta 150 kişilik ana salon, üst katta ise 90 kişilik VIP Lounge salonu ve 80 kişilik ayrı bir bölümü bulunuyor.

Özel iş toplantıları için 90 kişilik VIP Lounge salonu ve 80 kişilik tercih edebileceğiniz ayrı bir bölümümüz bulunmaktadır. Beluga'da ayrıca doğum günlerinden butik düğünlere, nişan organizasyonlarından baby shower'a ve eğitim seminerlerine kadar her türlü toplu organizasyonlarınızı da gerçekleştirebilirsiniz.

Beluga her öğlen saat 12:00'de kapılarını açıyor ve son misafirlerini uğurlayana dek açık kalıyor. Beluga'da vale ve otopark imkanları da mevcut.

Balık, meze, şarap ve havyar...

Başarılı mutfak şefi Hamit Ay, 'Herkes balık yapar ancak Beluga'da balık farklı işleniyor' diyor. Örneğin lüfer balığını ızgara veya kiremitte pişiren Ay, konukların bu yöntemi çok beğendiklerini ve Slow Food'un başlattığı balık boyları projesini de desteklediklerini söylüyor.

Beluga'nın çeşitli soslar ve farklı otlarla zenginleşen balık çeşitleri arasında şu sıralar tandırda balık, kiremitte levrek ve şişte balık gibi lezzetler en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

Beluga'da ayrıca, kabuklu canlı deniz ürünlerinin sergilendiği mini akvaryum ve tamamı kapalı, modern balık mostrası sayesinde sayesinde dilediğiniz deniz ürününü rahatlıkla seçebiliyorsunuz. Alakart olarak hizmet vermekte olan Beluga'nın gruplara özel 'fix menu' alternatifleri de bulunuyor.

Balık-rakı, balık-şarap uyumu göz önüne alınarak hazırlanan Beluga menülerine zengin bir şarap kavı eşlik ediyor.

Beluga'da zengin meze ve balık çeşitleri ile birlikte; havyar, paella ve moules mariniere gibi kabuklu deniz mahsulleri de servis ediliyor. Balık sevmeyen konuklar için ayrıca et ve tavuk alternatifleri de mevcut.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.