Andon Harbiye... ESKİ GAZİNO KÜLTÜRÜ TADINDA, MUHTEŞEM BİR GALA!

Andon Harbiye... ESKİ GAZİNO KÜLTÜRÜ TADINDA, MUHTEŞEM BİR GALA!

İstanbul eğlence sektörünün elit marka ve mihenk taşlarından Andon Gece Kulübü Harbiye`de ki yeni yerinde muhteşem bir açılışla gece hayatına merhaba dedi...

Haber ve Fotoğraflar; Mehmet KARADEMİR

İstanbul eğlence sektörünün elit marka ve mihenk taşlarından Andon Gece Kulübü 08 mart 2014 Cumartesi akşamı, Evren Atasoy İpek ve Ortağı Erhan İpek işletmesinde Harbiye'de ki yeni yerinde muhteşem bir açılışla kapılarını açtı.

"Gazino kültürü geri geliyor" parolası ile yola çıkan ünlü işletmeci Erhan ipek, işletmeci kimliğinin yanında mekanında, özgün ve protest müzik dalında muhteşem sahne performansıyla da sahnede göz doldurdu.

Mekanın gece kulübü konseptinde olan diğer bölümünde rock,pop ve alternatif müzik dalında seçkin isimlerin de Çarşamba,Cuma ve cumartesi günleri de sahne alacağını söyleyen başarılı işletmeci ve yorumcu Erhan İpek,hem eski gazino kültürünü tekrar canlandıracaklarını hem de kaliteli ve nitelikli konserlerle, İstanbul gece hayatına yeni bir soluk getireceklerini söylüyor.

Andon'u ilk gecesinde Ömür Gedik, Kendi gibi dallarında başarılı olmuş isimlerin yanında,başarılı basın danışmanı Selçuk Aka ve oyuncu eşi Neslihan Aka, magazinkolik.com dan Mehmet Karademir, iş, cemiyet ve sanat dünyasından bir çok seçkin isim yalnız bırakmadı.

Erhan İpek Harbiye Andon' un sahnesinde en güvendiği isimlerden biri olarak gösterdiği Fransua Garo'nun, bu güvene layık olmak için hem repertuarını zenginleştirmeye hem de sahneye yeni görseller taşımak adına bir hayli sıkı çalışmalar sarfettiğini sözlerine ekledi.

Muhteşem Gala Gecesinde Türk Pop Müziğinin Güçlü Yorumcularından Mutlu Genç,özel kabare ve revü tadında şovu ve sahne performansıyla hem kulaklara hem de gözlere hitap ederek farkını ortaya koydu.

TSM, arabesk ve fantezi dalında sahne alan Gülgün Hoşses ise, içten ,samimi ve coşkulu sahnesiyle Andon'u daha ilk gecesinde hem coşturdu hem de oynattı.

Mezelerin ve yemeklerin son derece lezzetli olduğu mekanın,İstanbul gece hayatına yeni bir renk katacağı ve yeni bir soluk getireceği yadsınamaz bir gerçek olarak görünüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.