ANGELS CITY GAZİNODA KARADENİZ FIRTINASI ESTİ!

ANGELS CITY GAZİNODA KARADENİZ FIRTINASI ESTİ!

Her akşam bir ünlü sanatçının sahne aldığı gazinoda önceki akşam Karadeniz müziğinin hırçın çocuğu ve horon ustası Yılmaz Turan vardı.

Haber ve Faotoğraflar; Muammer YAŞAR

Kumburgaz Angels Cıty Gazinoda karedeniz geceleri başladı. Her akşam bir ünlü sanatçının sahne aldığı gazinoda önceki akşam Karadeniz müziğinin hırçın çocuğu ve horon ustası Yılmaz Turan vardı.

Kendisini dinlemeye gelen Haranlarına söylediği şarkı ve türkülerin yanı sıra horon şovu yapan usta sanatçı sabahın ilk ışıklarına kadar çığlınca horon tepti. Amaçlarının her yörenin sanatçılarını sahne vermek olduğunu vurgulayan Koza Grup basın Halkla ilişkiler Müdürü Muammer Yaşar,"Şirketimize bağlı gerek otele de gerekse canlı müzik yapılan gazinolarda da her akşam ayrı bir sese, ayrı bir sanatçıya sahne vermekteyiz.

Bundan böyle haftanın bir gününü Karadeniz gecesi olarak düzenledik. İlk galamızı da sevgili Yılmaz Turan kardeşimize vererek kendi yöresinden seçtiği türkü ve şarkılar ile birlikte Karedeniz yöresinin kültürünü sanatını ve halk oyunlarını bu güzide mekanda tanıttı. Mekanımızda Urfa sıra gecesi Ankara halk oyunları ve zeybek ege efeleri de boy gösterecek ve kendi kültürlerini tanıtacaklar dır" diye konuştu.

KAREDENİZ ANGELS CITY'E AKTI

Uzun zamandan beri hiçbir mekanda sahne almadığını söyleyen Yılmaz Turan İstanbul' a böyle nezih bir gazino açan sevgili patronlarıma minnet borçluyum. Çünkü burada dil din ırk ve insan ayrımı yapılmada sadece ve sadece müzik yapılmakta. Bende bu gece kendi yöremi, sanatımı ve şarkılarımı huzur için de okuyup hayranlarıma hasret giderdim.

Bundan sonra her hafta bu güzel mekanda Karadeniz yöresinin en önemli sanatçılarını ağırlayacak ve bu kültürün burada yaşamasını sağlayacağım" dedi. Geceye sanatçılar Orhan Ölmez, Sevgi Soylu Ekin, Gökhan Güney, Reyhan Olcay Banu Alkan, Yunus Bülbül ve çok sayıda seçkin davetli büyük ilgi gösterdi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.