"Angels Gazino"... BU KORODA YOK YOK!

"Angels Gazino"... BU KORODA YOK YOK!

Kumburgaz Angels Gazino da sahne alan Türkücü Ekin. çok sesli türkü ve sanat müzigi korosnu kurdu.

Koroya Sİma Sarıkaya, Gültekin Gönülaçar. Sevgi Soylu, Kader, Tugbahatun ve oryantel Eylül aynı sahne de sabahın ilk ışıklarına kadar çılgın geceler imza atmaya revam ediyor. Koronon bir birine zıt ve tezat şarkıcılardan oluştugunu soyleyen Ekin,' Oluşturdugumuz bu koroda türkücü şarkıcı ve özgün müzik sanatçılarının yanı sıra birde oryantelimiz bulunmakta.

İstanbul^a 30 dakika uzakta Türk sanatına hizmet veren Kumburgaz Angel Cıty Gazinoda Her akşam birbirinden ünlü yaklaşı 10 sanatçı aynı anda sahne alıyor. Müzik üzerinden siyaset yapanlara en iyi cevabı işte bu 10 sanatçı veriyor çükü bu arkadaşlarımızın her biri farklı fikirlerin temslcileri olarak gündeme gelmiş. Şimdi bu arkadaşlarım sanatın ve sanatçını siyasete alet edilmemesi gerektiğine inandıklarından dolayı sevenlerine tolu olarak koser havasında müzük ziyafeti çekiyorlar' diye konuştu.

Sabahın ilk ışıklarına kadar sahnede kalan sanatçılara davul ve dabruka ile eşlik eden ve hatta ara sıra vokalist olan Ekin ve korosu oryantel Eylül'ün kıvrak danslarıyla gazinoyu dolduran hayranlarına unutulmaz geceler yaşatmaya devan ediyorlar

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.