AQUA MARİNE SEZONU AÇTI

AQUA MARİNE SEZONU AÇTI

Eğlenceleri ve aktiviteleriyle güney sahillerini aratmayan Büyükçekmece Aqua Marine, geçtiğimiz günlerde sezonu açtı.

Gün boyu aktivitelerin ve eğlencelerin yapıldığı.Türkiye'nin en büyük yüzme havuzuna sahip olan Aqua Marine'de, yarı olimpik havuz, dalga havuzu, kaydırak havuzlarının yanı sıra çocuk havuzu da yer alıyor.

25 adet su kaydırağın bulunduğu tesiste, 60 metre uzunluğunda kamikaze, yamaç kaydırağı ve çocuklar için su kaydırakları da bulunuyor.

Gün boyu süren animasyon gösterilerinde yoğurt içinde altın bulma, karpuz yeme, sabun köpüğü ile dans aktivitelerinin yanı sıra ünlü sanatçıların konserleri ve DJ performansları da gerçekleştiriliyor. çocuklar için kaydıraklar yer alıyor.

1 Haziran 2014 tarihine kadar Aqua Marine'ye bayanlar 20 tl,baylar 35 tl, 5-12 yaş çucuklardan da 15 tl olarak giriş üçreti alınacak.

Aqua Marine'ye her sabah Taksim , Beşiktaş, Mecidiyeköy,K.M. Paşa, Bakırköy ve Zeytinburnu,Bahçelievler, Gaziosmanpaşa,Bağcılar,Alibeyköy, Halkalı,Anadolu yakasından da Bostancı, Kadıköy, Ümraniye, Kozyatağı, Acıbadem, Göstepe semtlerinden geliş-gidiş ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.Ayrıca Metrebüs Tüyap son duraktan Aqua Marine'ye üçretsiz servisler de bulunuyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.