“Arif V 216”... TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE OTURDU!..

“Arif V 216”... TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE OTURDU!..

Sinemaseverler tarafından merakla beklenen film,izleyici ile buluştu. Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazıp oynadığı film, yılın ilk hafta sonunda en çok izlenen yapım oldu

Onu sırayla Aile Arasında ve Acı Tatlı Ekşi filmleri izledi. Medya Takip Merkezi (MTM), yılın ilk haftasında vizyonda olan filmleri inceledi. İşte detaylar…

Senaryosunu Cem Yılmaz’ın yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı Arif V 216, vizyona girdiği 5 Ocak tarihinde ve 6 Ocak'ta kapalı gişe oynadı. Arif V 216, ilk 3 günde ise toplam 1 milyon 331 bin 691 kişi tarafından izlendi. 

Film rekor seyirci sayısına ulaşsa da eleştirilerden kaçamadı. Bazı köşe yazarlarının yanı sıra şarkıcı Ayça Tekindor’un Arif V 216 filmi ile ilgili sosyal medya paylaşımı çok konuşuldu. Ünlü ismin, “Muhtemelen hayatımda izlediğim en kötü film 'Arif V 216' “ paylaşımına filmin oyuncularından Zafer Algöz de 'IBAN'ı gönder, paranı geri göndereyim' diye karşılık vermesi polemik konusu oldu. 

Medyada filmin tanıtımının çok iyi yapıldığı yorumlarının yanı sıra, izleyicilerden beğenenlerle birlikte filmin beklentileri karşılamadığı yönünde de yorumlar yer aldı. Medya Takip Merkezi’nin medya raporuna göre Cem Yılmaz’ın Arif V 216 filmi izleyen kişi sayısının yanında yapılan eleştirilerle de yazılı basında 319, görsel basında 177 ve internet medyasında bin 850 haber olmak üzere toplamda 2 bin 346 haberin konusu oldu.

Aynı hafta vizyona yeni giren diğer filmler; Bobi: Dikenlerin Gücü Adına, Ölüm Odası ve İngiltere Benim filmleri oldu. Box Office’ten elde edinilen bilgiye göre, Bobi: Dikenlerin Gücü Adına filmi hafta sonu 14 bin 928, Ölüm Odası 2 bin 950 seyirciye ulaşırken, İngiltere Benim filmi bin 68 kişi tarafından izlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.