Astrolog Nuray Sayarı...  SOMA MAĞDURLARI İÇİN KOLLARI SIVADI !..

Astrolog Nuray Sayarı... SOMA MAĞDURLARI İÇİN KOLLARI SIVADI !..

Astrolog Nuray Sayarı`nın "2015 Astroloji ve Burçlar" isimli kitabının tanıtım lansmanı, 17 Aralık Çarşamba akşamı Möwenpick otelde gerçekleştirildi

Haber ve Fotoğraflar; Mehmet KARADEMİR

Yaklaşık 20 yıldır, profesyonel olarak astroloji bilimi ile ilgilenen metafiziğe ve doğa üstü güçlere olan ilgisi, güçlü sezgisi sayesinde yaptığı önemli kehanetleri ile kendisini Türkiye'nin gündemine taşımış olan Sayarı'nın tanıtım lansmanına iş, sanat, sosyete, siyaset ve medya dünyasından bir çok ünlü isim katıldı.

Açılış konuşmasını tecrübeli gazeteci Tayyar Işıksaçan'ın yaptığı lansmanın en önemli yanı, kitabın gelirinin Soma?da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine bağışlanacak olmasıydı.

Lansman gecesi tüm konukları tek tek kapıda karşılayan, pozitif enerjisi ile tüm konukları kendine hayran bırakan Sayarı'nın, zarif ve şık bir metal kemerle kombine edilmiş tulumu davetlilerin adeta gözlerini kamaştırdı.

Behsat Uygur, Ender Saraç, Aslıhan Hünel ve kardeşi Saruhan Hünel, Didem Taslan, Melihat Gülses, magazinkolik.com editörü Mehmet Karademir, Tayyar Işıksaçan ve bir çok değerli konuğun katıldığı lansmanda tüm konuklar Soma için kitap satın alarak anlamlı geceye daha da bir anlam kattı.

Nuray Sayarı, magazinkolik.com editörü Mehmet Karademir'in, " Son dönemlerde Astrolog Şenay Yangel ile olan davanız magazin basınında bir hayli ses getirmişti, bu davanın seyri nedir? Şayet kazanırsanız talep ettiğiniz tazminat miktarını bir sosyal sorumluluk projesi için kullanmayı düşünür müsünüz ? " sorusuna, " Tabiki davayı kazanacağız ve bu parayı Doğu Anadolu'da bir ilkokulun yaptırılması için kullanacağız, zaten tüm kitaplarımın gelirinin bir bölümü "Bir Tuğlada Sen Koy" projesi için kullanılıyor, bu kitap da aynı misyonla yazıldı" diyerek bu projelere karşı ne denli duyarlı olduğunu dile getirdi.

Şenay Yangel'in 18 Ocak 2013 tarihinde Nuray Sayarı'nın kendi sitesi olan 'www.nuraysayari.com.tr' web adresinde, kendisine ait olan www.astrodeha.com sitesinde ki günlük burç yorumlarının bire bir aynısı ve bazılarının bir kaç değişiklik yaparak yine sitesinde yayınladığı gerekçesiyle açmış olduğu dava sonuçlanmış ve davayı Şenay Yangel kazanmıştı. Sayarı buna istinaden karşı dava açarak temyize gitti ve dava halen devam ediyor.

Kitap gelirinin ve lansman gecesinin bütün gelirinin Soma?da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine bağışlanacağı gece, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti ve Sayarı lansmana katılan tüm konukları tek tek uğurlayarak, tüm katılımcılara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.