Ataşehir'de eğlencenin yeni adresi: BİZBİZE FASIL'IN AÇILIŞINA YILDIZ YAĞDI...

Ataşehir'de eğlencenin yeni adresi: BİZBİZE FASIL'IN AÇILIŞINA YILDIZ YAĞDI...

Türkiye'nin en iyi 10 fasıl mekânı arasında yer alan Bizbize Fasıl'ın ikinci şubesi Ataşehir'de açıldı.

Markayı yaratan Mehmet Aşkın, sevenlerinin akın ettiği mutlu gününde sevincini gizleyemedi.

Kadıköy Caddebostan'da 12 yıldır "kalıp müşteri" edinmeyi başaran ve Türkiye'nin en iyi 10 fasıl mekânı arasında yer alan Bizbize Fasıl'ın doğal ve sıcak atmosferi dikkat çekiyor.

Canlı müzikte megakentin aranan mekânları arasına giren işletmenin misafirleri, 37 yıllık müzik duayeni Solist Haso, Udi Tolga ve 27 yıllık müzik tecrübesiyle dikkat çeken pop sanatçısı Aykut'un ezgileri ile kendilerini doyumsuz dakikalara bırakıyor.

ATAŞEHİR'DEKİ EĞLENCENİN YENİ ADRESİ'NDE YILDIZLAR GEÇİDİ?

Bizbize Fasıl, büyük ilgi gören açılışı ile Ataşehir'de eğlencenin yeni adresi olacağının da sinyalini vermiş oldu. Yoğun yapılaşmanın olduğu Ataşehir'de eğlence kültürüne yeni bir soluk kattığı her fırsatta dile getirilen mekânda, akşam da tam bir yıldızlar geçidi vardı. Ünlü sanatçıların bir bir uğradığı mekânda Hakan Altun, Elif Karlı, Nusret Yılmaz, Ayşe Ekiz de sahne alarak, birbirinden güzel şarkılarını seslendirdiler.

Bundan 20 yıl önce kurulan Aykut-Elif-Hakan üçlüsü bu görkemli açılışta biraraya geldiler. Elif Karlı, Hakan Altun ve Aykut 'tan oluşan ve 20 yıl önce konservatuar öğrencisi olan bu üçlü o günlerin anısına sahnede birarada şarkı söylediler. Şu anda müzik çalışmalarını ayrı, ayrı ve başarıyla sürdüren üçlüden Hakan Altun ud çalarken Elif Karlı ve Aykut alaturka şarkılar seslendirdiler...

MAGAZİNCİLER DE ORADAYDI?

Mekânın açılışına magazin basını da yoğun ilgi gösterdi. Magazin basınının duayenleri Nurcan Sabur, Vehbi Dinçcan ve Aykut Işıklar, bu isimlerden ilk göze çarpanlar arasındaydı.

Dalmaz Center'in kurucusu ve sahibi işadamı Mehmet Dalmaz ile aynı masayı paylaşan Nurcan Sabur; "Anadolu Yakası'nda eğlence kültürü her geçen gün gelişiyor. Birbirinden güzel mekânlar, bölgenin çekim merkezi olmasını sağlayacak gibi görünüyor. Buranın sahibi olan Mehmet Aşkın Bey de çok sevdiğimiz bir dostumuz ve bu işi çok iyi yapıyor. Hayırlı olsun" dedi.

Bizbize Fasıl Ataşehir'in açılışında, Mozaik Çarşı Yönetimi de ilk konuklar arasındaydı?

Açılış gecesinde yerini alan Ataşehir Gönüllüleri; "Bizi şimdiden Bizebize Fasıl'ın müdavimleri arasında kabul edebilirsiniz" diyen gruplar arasındaydı?

Mekânın girişinde Türk Sanat Müziği'nin altın isimlerinin fotoğraflarının yer alması, bazı konuklar tarafından "vefa gösterisi" olarak yorumlandı...

Bizbize Fasıl Ataşehir'in daimi solistliğini, tam 9 yıldan beri Caddebostan Bizbize'de çıkan "By Haso" yaparken, İşletme Müdürlüğü'nü ise yine Caddebostan'ın kurucu işletme müdürlerinden Naci Topal üstlendi?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.