Ayça Öztorun... BAŞARILI YAZARDAN ŞİİR KİTABI!

Ayça Öztorun... BAŞARILI YAZARDAN ŞİİR KİTABI!

Aydınlığa adanmış bir yaşam, Gökte yıldız yerde ateş ve Çiçek Vadisi adlı romanlarından sonra şiir kitabı da okurları ile buluştu.

Ayça Öztorun'un 'Sevdalar Her Dildedir' adlı şiir kitabı okurları ile buluştu.

'Sevdalar Her Dildedir' adlı eserde yüz on iki tane şiir bulunuyor. Ayça Öztorun, Lirik, Epik, Pastoral ve Didaktik türde şiirleri ile dikkati çekiyor. Aşk ve doğa şiirlerinin yanı sıra memleket şiirlerine değindiği gibi, kişilerin, çevrenin gülünç taraflarını esprili bir şekilde bazı şiirlerinde konu alıyor.Ayça Öztorun, kitabı hakkında şunları söyledi.

'Sevgili şiir dostları, yüreğimden kalemime akan duygularımı dizelere döktüm. Acıma, hüznüme, mutluluğuma yoldaş oldu her bir şiirim.

Dönem dönem gözyaşlarım satırlara dökülürken, coşkulu gülmelerimin sebebi oldu ilhamım. 'Sevdalar Her Dildedir' adlı kitabımda ki şiirlerimi sizlerin hayat hikâyelerine armağan ediyorum.'

'Sevdalar Her Dildedir' adlı eserin kapak resminde pencereden düşünceli bir şekilde dışarıyı seyreden kadın resmi dikkatleri çekti. Kapak resmini ünlü Ressam Orhan Taylan'ın şiir kitabına armağan ettiğini söyleyen Ayça Öztorun, Orhan Taylan'a ve kitabın yayınlanmasında desteğini esirgemeyen Ahmet Gümüş'e, kitabın arka kapağına duygu ve düşüncelerini yazan Yönetmen Gani Rüzgâr Şavata'ya, Yazar Cihat Levent'e ve Orhan Kemal'in oğlu yazar Işık Öğütçü'ye, teşekkür etti.

'Sevdalar Her Dildedir' adlı şiir kitabı Mavi Kalem yayın evinden çıkmıştır. Kitabı temin etmek isteyen okurlar Kitap yurdu, idefix, d&r, kitapsan, Alkım, Dostkitabevi ve diğer internet satış sitelerinden isteyebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.