Ayşe Erbulak... DÜNYA EDEBİYATINI AĞIRLAYACAK!..

Ayşe Erbulak... DÜNYA EDEBİYATINI AĞIRLAYACAK!..

Ünlü yazar, çevirmen ve oyuncu Ayşe Erbulak, Türkiye’nin en önemli edebiyat festivali olan İstanbul Uluslararası Edebiyat Festivali’nde dünya edebiyatından önemli yazarlarını ağırlayacak

Erbulak, 4-12 Mayıs arası düzenlenecek olan festival kapsamında Danimarka edebiyatının önemli yazarlarından Peder Frederik Jensen ile Norveç’in ünlü çocuk kitabı yazarı Lars Joachim ile edebiyat üzerine söyleşi gerçekleştirecek. 

Türk edebiyatının en önemli polisiye yazarlarından Ayşe Erbulak, 22 ülkeden 71 yazar, 23 edebiyat profesyonelini ağırlayan İstanbul Uluslararası Edebiyat Festivali kapsamında dünyanın önemli yazarları söyleşiler yapacak.

Dünya edebiyatı başlığında gerçekleşecek olan söyleşilerde,  çağdaş Danimarka edebiyatının adından sıklıkla söz ettiren yazarlarından Peder Frederik Jensen ile Kayıp Çocuklar kitabıyla ses getiren Norveç’in ünlü çocuk kitabı yazarı Lars Joachim Grimstad yer alacak.

STAND-UP TADINDA MODERATÖRLÜK, 2 DİLDE TERCÜME!

Yazarları”Erbulak Evi”nde ağırlayacak olan Ayşe Erbulak, 6 Mayıa’ta gerçekleşecek olan etkinlikte  aynı zamanda 2 dilde moderatörlük ve tercümanlık yapacak.

Söyleşileri stand-up tadında yapacağını belirten Erbulak “Türkiye’nin en önemli edebiyat festivalinde yer almak bir yazar için büyük bir mutluluk.

Dünya edebiyatından iki önemli isimle edebiyat üzerine keyifli ve aynı zamanda eğlenceli bir sohbet gerçekleştireceğiz.

Eğlenceli diyorum; çünkü moderatörlüğü stand-up tadında gerçekleştireceğim. Tüm edebiyatseverleri beklerim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.