Aysen Özgör... GERÇEK HAYAT HİKAYESİNİ "TEBESSÜM" İLE OKUYACAKSINIZ !..

Aysen Özgör... GERÇEK HAYAT HİKAYESİNİ "TEBESSÜM" İLE OKUYACAKSINIZ !..

Aysen Özgör, ne zamandır yazmak istediği "Tebessüm" isimli kitabını hayata geçirerek kitapseverlerle buluşturdu...

Haber; Mehmet KARADEMİR

"Yazmadan asla yaşayamam" diyen Aysen Özgör, kendi hayat hikayesinden derlediği öyküleri kitabında toplayarak nihayet hayata geçirdi.

"Gülümsemek bir anlamda, Tebessüm...Tatlı tatlı yada acı gülümseyişler, istihzalı tebessümler" diyerek duygularını bu dizeleriyle okuyucularına aktaran Aysen Özgür, aynı zamanda "Rüzgar" dergisinde de yazılar yazıyor.

Yıılar önce "Tercüman" gazetesinde muhabirlikte yapan Aysen Özgör'ün yıllar önce "Hayat" dergisinin çıkardığı "Ses" mecmuasında da bir çok yazıları yayınlandı.

Tebessüm'de kitap severlerin okuyacakları hikayeler hiç bir yerden alıntı yapılmadan yazarın kendi hayat hikayesinden yola çıkarak yazdığı kesitlerden ve de anılardan oluşuyor.

İstanbul doğumlu olan Aysen Özgör, 16 yıl boyunca Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde de görevlerde bulunmuş olup, dış ülkelerde renkli, haraketli, acı tatlı, dolu dolu yaşadığı anları da kaleme alarak "Tebessüm" isimli kitabında yer vermiş.

"Kaç yıldır yazmak istiyordum "Tebessüm"ü, ufacık bir kitap ama zaman alıyor genede, Bu kitapda hayatımdan kesitler yazdım, hiç bir şey katmadan ilave etmeden, acı tatlı bir çok hikayemi karışık olarak kitabımda sıraladım, umarım satırlarım sizi hem duygulandırır hem de düşündürür" diyerek kitabı hakkında heyecanlarını ve düşüncelerini okurları ile kitabının önsözünde paylaşan Özgör'ün, bundan sonra hangi tür kitaplarla takipcileri ile buluşacağı şimdiden merak konusu oldu bile.

Aysen Özgör'ün "Tebessüm" isimli kitabını tüm kitapçılarda ve "gitti gidiyor. com" dan temin edebilirsiniz.

İşte yazarın kendisini betimlediği, kitabında okuyucuları ile paylaştığı samimi duygularını aktardığı o dizeler...

"Uzun bir rüyadan uyandı gözlerim

Çok geç farkına vardım gerçeklerin

Hayat güzel, çoğu zamanda acı biliyorum

Ama ben delimiyim neyim? Herşeye gülümsüyorum

Aysen Özgör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum