Baccim? OSMANLI GÜVEÇ KÜLTÜRÜNÜ YAŞATMAYA ÇALIŞIYOR?

Baccim? OSMANLI GÜVEÇ KÜLTÜRÜNÜ YAŞATMAYA ÇALIŞIYOR?

Osmanlı mutfağının eşsiz lezzetlerine ev sahipliği yapan Etiler Baccim, öğle ve akşam servislerinin yanı sıra, unutulmaz kahvaltı sofralarının da vazgeçilmez adresi.

Baccim, şehrin içinde bahçe keyfi yaşamak isteyenlere özel hazırlanan bahçesinde, benzersiz lezzetleriyle farkını ortaya koyuyor.

Servisi ve lezzet çeşitliliği ile İstanbul lezzet kültürüne yeni bir tat getiren Baccim, mutfağında kullandığı ürünlerle de son derece iddialı. Baccim, mutfağında kullandığı tüm ürünleri, ait olduğu yörelerden özenle seçerek konuklarına sunuyor.

Menüde; geleneksel usullerle hazırlanan Yörük çorbası, Yozgat Kebabı, Ispanaklı Hünkar beğendi ve Üsküp köftesi gibi Anadolu'nun zengin mutfak kültürünü temsil eden 40 farklı güveç yemeğine, çiftlik yoğurdu ve göbelek turşusu gibi lezzetler eşlik ediyor.

Lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresi olmaya aday olan Baccim, zengin menüsünde vejeteryanları unutmuyor. Vejeteryanlar da, farklı sebzelerin muhteşem uyumunu güveç lezzetiyle bulabiliyorlar.

Çok geniş bir yelpazede sunduğu lezzetleri kadar konuklarına da büyük bir özenle hazırlanan Baccim, çocukları da unutmuyor. Çocuklara da lezzetli ve sağlıklı olduğu kadar eğlenceli menüler sunuyor.

Benzersiz tariflerle lezzet yolculuğuna çıkmak isteyenleri ağırlayan Baccim, menüsünde yer alan tüm tatları orijinal sunum halleri olan güveçlerle evlere de servis edebiliyor.

DETAYLAR...

******************

FAST FOOD KÜLTÜRÜNE GÜVEÇ KALDIRAN BİR MUTFAK?

Osmanlı'dan günümüze ulaşan "GÜVEÇ", yemek kültürümüzde kendisine yer açmaya çalışan iddialı dünya mutfaklarına rağmen, varlığını korumaya devam ediyor.

Bu özel ve geleneksel lezzetin önümüzdeki kuşaklara taşınmasını amaçlayan genç girişimci Burcu Özüyaman, Baccim Etiler'le bu hayalini hayata geçirdi.

Sağlıklı ve geleneksel usullere sadık kalarak sunulan tüm yemekler, mutfağın profesyonelleri tarafından doyumsuz lezzetlere dönüştürülüyor. Menüde yer alan tüm lezzetlerin hazırlanmasında kullanılan malzemelerse yine ait oldukları yörelerden getirtiliyor. Konuklarına maksimum hizmeti vermeyi hedefleyen Baccim, onları doyumsuz bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor..

Sağlıklı beslenmeyi tercih edenler için ev ofislere de servis yapan Baccim, mekanda verdiği lezzet şölenini sipariş hizmetlerinde de devam ettiriyor. Sipariş edilen tüm yemekler, mekanda sunuldukları orijinal halleri ile güveçlerle gönderiliyor.

BACCİM ETİLER'DE ÖNE ÇIKAN ÖZEL LEZZETLER

* YÖRÜK ÇORBASI

* ÇİFTLİK YOĞURDU

* GEBELEK TURŞUSU

* BEYPAZARI PİLAVI

* YOZGAT TESTİ KEBABI

* ISPANAKLI HÜNKAR BEĞENDİ

* BACCİM GÜVECİ

* VEJETERYAN GÜVEÇ

* MANTARLI SELANİK GÜVECİ

* GÜVEÇ SOMON

* ÇİKOLATALI KREP

* SUFLE

BACCİM ETİLER

Adres: Etiler Aytar Caddesi No: 14/A 1.Levent

Tel: 0212 283 87 44 pbx

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.