Best Of Turkey Awards Ödülleri… “AL SANA HABER”E BİR ÖDÜL DAHA

Best Of Turkey Awards Ödülleri… “AL SANA HABER”E BİR ÖDÜL DAHA

Beşiktaş Medya ve Bülent Aslan tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Best Of Turkey Awards” ödülleri sahiplerini buldu.

Dedeman Otel Gayrettepe Balo salonunda yemekli bir şekilde gerçekleştirilen geceye; sanat, siyaset, medya, sağlık, sosyal medya ve iş dünyasından pek çok ünlü katıldı.

Kategorileri Beşiktaş Medya Organizasyon Komitesi tarafından belirlenen “Best Of Turkey Awards” Ödülleri; alanında uzman 55 kişi ve kuruma ayrı ayrı dallarda verildi.

bulentaslan-alsanahaber2.jpg

Sunuculuğunu Şenol İpek ve Elif Ece Uzun'un yaptığı törende: 

Sözcü Gazetesi yazarları Rahmi Turan ‘Onur’ ödülü , Emin Çölaşan ‘Onur’ ödülü ve Murat Muratoğlu ‘Yılın Ekonomi Yazarı’ ödülü, Sözcü Gazetesi Ankara Bürosundan Dilek Karaarslan ‘Jüri Özel’ ödülü, Magazin  Programı Al Sana Haber ‘Yılın En İyi Magazin Programı’, Magazin Portalı Magazinkolik ve Usta Gazeteci Nurcan Sabur ‘En İyi Magazin Portalı’ ödülü, Eski bakan siyasetçi Namık Kemal Zeybek ‘Onur’ ödülü, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ‘Yılın Siyasetçisi’ ödülü , Yerel ve Bölgesel Politikacı Serdar Aslan ‘Yılın En İyi Yerel ve Bölgesel Politikacısı’ ödülü, Adana Demir Spor Kulübü Başkanı Murat Sancak ‘ Yılın En İyi Kulüp Başkanı’ ödülü, Almula Merter, “En mutlu program ödülü”, Vahe Kılıçarslan ise “En beğenilen program” ödülü, Prof.Dr. Meral Kozakçıoğlu “En Başarılı Fizik Tedavi Uzmanı Ödülü”, Tuğba Özay “Jüri Özel Ödülü”, Ediz Dereli “Türkiye’nin En Başarılı Mücevher Firması Ödülü”, TGRT Şeffaf Masa Programı Yeşim Salkım ‘Yılın En Başarılı programı’, Asuman Krause ‘Yılın En Başarılı Yarışma Programı’ ödülü, Ivana Sert ‘Türkiye’nin Moda İkonu’ ödülü aldı.

Best Of Turkey Awards ödül töreni gerek kalitesi gerekse sunumlarıyla geceye katılan misafirler tarafından övgüler aldı.

bulentaslan-alsanahaber.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.