Beyaz Melek partisi?  GEÇEN AY SAN FRANCİSCO'DAYDI, BU AY İSTANBUL'DA

Beyaz Melek partisi? GEÇEN AY SAN FRANCİSCO'DAYDI, BU AY İSTANBUL'DA

Tarkan Ahmet'in işletmeciliğindeki Supper Clup, "Whıte Angel Nıght Party" ünlü koreograf Erez Eğilmez ve Selin Boronkay 'ın organizasyonuyla konuklarını ağırlıyor.

Son zamanların en gözde eğlence mekanlarının başında gelen Supper Club yine renki ve sabahın ilk ışıklarına kadar devan edecek partide beyaz melek konseptiyle Porto Rico güzeli Sarca'nın 'la birlikle yapacağı şovla davetlilere özel dakikalar yaşatacaklar..

Gecede sunucu ve model Menekşe Güngör, Berksan, Çiğdem Tunç ve birçok ünlü dışında birbirinden güzel top modeller boy gösterecekler .

Supper Club 'ın başarılı işletmecisi 'Tarkan Ahmet, 13 Ağustos Perşembe gecesi Gramy ödüllü sanatçı Shaggy ve 19 Ağustos Çarşamba gecesi de Elite Parti'ye dünyaca ünlü aktrist ve şarkıcı ın-grıd 'i hayranlarıyla buluşturacaklarını açıkladı ve ekledi "Dünyaca ünlü starları ülkemize getirmek ve kaliteli organizasyonlar yapmak eğlence sektörüne rekabet açısından büyük bir yenilik getirecekdir ''?

Bu geceki WHITE ANGEL NIGHT ELITE PARTIES 21.30 da yemeki başlayıp 23.00 dan sabahın ilk ışıklarına kadar boğazın incisi Supper Club'da devam edecek?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.