BGSM; İSTANBUL'A YENİ BİR KONSER ALANI?

BGSM; İSTANBUL'A YENİ BİR KONSER ALANI?

23 Temmuz'da Soner Sarıkabadayı İle açılıcak olan İstanbul'un yeni konser alanı Boğaziçi Sanat Gösterim Merkezi'nin tanıtımı, düzenlenen basın toplantısıyla gerçekleştirildi

Boğaz müdavimlerinin sıkça kullandığı Kuruçeşme'deki otopark konser alanına dönüştürülerek İstanbul'a yepyeni bir gösteri merkezi kazandırılıyor. Boğaziçi Sanat Gösterim Merkezi'nin tanıtımı için yapılan ve başarılı yorumcu-besteci Soner Sarıkabadayı'nın da katıldığı basın toplantısı, Secret Passion'da 19 Temmuz Salı günü gerçekleştirildi. Projeyi hayata geçiren isimlerden Rabia Bakır ve Nihal Demir'in ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltılı toplantıya, Boğaziçi Sanat Gösterim Merkezi'nde ilk konseri verecek olan pop müziğin başarılı ismi Soner Sarıkabadayı da katıldı.

BSGM 23 Temmuz'da müzikseverelere kapılarını açıyor?

Sadece bir konser alanı olmayan Boğaziçi Sanat Gösterim Merkezi ile birlikte İstanbul eğlence hayatı farklı bir konseptle tanışacak. Boğazın kıyısında, yeşilliklerin içindeki eğlence merkezi, hem konser alanı hem de kaliteli servis, lezzet ve müzik ilkesiyle konuklarını ağırlayan mekanlarıyla yaz gecelerinin gözdesi olacak. 3 bin metrekare alan üzerine kurulan Boğaziçi Sanat Gösterim Merkezi, 5 bin kişiye müzik ziyafeti sunacak kapasiteye sahip. Ulaşımı kolay bir lokasyonda bulunan mekan, İstanbul'daki yetersiz konser alanlarına alternatif olarak geliyor. Kısacası Boğaziçi Sanat Gösterim Merkezi, farklı konsepti ile İstanbul'un yeni cazibe merkezi haline gelecek.

Pop müzikte son dönemin öne çıkan isimlerinden başarılı besteci-yorumcu Soner Sarıkabadayı, son single çalışması "Tuzlu Su"nun ilk açıkhava konserini Boğaziçi Sanat Gösterim Merkezi'nde verecek. Soner Sarıkabadayı, kendi seslendirdiği şarkılarının yanı sıra diğer sanatçılarla da paylaştığı, Türk Pop Müziği tarihine geçmiş en hit parçalardan oluşan repertuarıyla 23 Temmuz Cumartesi akşamı sahne alacak.

Soner Sarıkabadayı ile açılışı yapılacak Boğaziçi Sanat Gösterim Merkezi'de konser dizisi pop müziğin başarılı isimleriyle eylül ayında devam edecek. Şarkılarıyla gündemde olan, Türk POP müziğinin ünlü isimleri hayranlarıyla Boğaziçi Sanat Gösterim Merkezi'de buluşacak. İstanbullular, Boğaz'ın keyifli ortamında hayranı oldukları sanatçıların canlı performanslarını izleme şansı bulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.