Bodrum 34Beach... 5 YILDIZLI (!) PLAJ...

Bodrum 34Beach... 5 YILDIZLI (!) PLAJ...

Yazın bunaltan günlerinde masmavi Bodrum sahillerinde serinlemeyi kim istemez? O zaman soluğu 34 Beach'te almanın tam zamanı.

Türkbükü'de 10 dönüm arazi üzerine kurulan Türkiye'nin en büyük beach'i 5 yıldızlı 34Beach, 2008 yazına damgasını vuracak!

İstanbullu ünlü işletmeci Erkan Kara bu yaz çok ses getirecek 34Beach ile sezona girdi. Sunset 2008 yaz kreasyonu defilesi ile gerçekleştirilen büyük açılışta Şenay Akay ,Ebru Güzel, Tuğçe Kuruhan ve Pınar Taştepe podyuma çıktı.

Türkiye'nin en büyük beach işletmesini sezona açtıklarını söyleyen Erkan Kara 'Eski EV Beach'i restore ederek Misafirlerimiz için her şeyin en iyisini hazırladık, her ayrıntıyı düşündük. Bu sezonda artık 34Beach olarak etkinliklerimiz ile çok konuşulacağız' dedi.

Cumartesi geceleri Cabaret Show'u ile Arto'nun, Hafta içi Happy Hour Partilerde DJ Berna Öztürk'ün sahne alacağı 34Beach'te; Akel'Tarabya Balık, Akel Butik, Adana Yüzevler Kebapçısı, Mori Sushi, Mado Cafe ve H2O Spa Merkezi yer alıyor.

Her gün DJ ve Djane'ler ve dans grupları ve yıldız sanatçılar ile Beach Partiler düzenleyeceklerini söyleyen Erkan Kara, Dünya Starlarının 34Beach'i ziyaret edeceğini ekledi. Bu arada Hakan Şükür, Ümit Karan gibi ünlüler de çoktan beach 34 ile tanışmışlar bile...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.