`Bodrum Club Catamaran`... DÜNYANIN EN BÜYÜK YÜZEN DİSKOSU, SEZONU AÇIYOR!..

`Bodrum Club Catamaran`... DÜNYANIN EN BÜYÜK YÜZEN DİSKOSU, SEZONU AÇIYOR!..

Dünyanın en büyük yüzen diskosu Bodrum Club Catamaran, yeni sezonu 4 Haziran`da açıyor.

Dünyanın en büyük yüzen diskosu Club Catamaran, yeni sezonu 4 Haziran'da açıyor.

Mehmet-Dilek Birgen çiftinin sahibi olduğu Club Catamaran, dünyaca ünlü DJ performansları ve sıra dışı partileriyle müşterilere denizin ortasında Bodrum manzarası eşliğinde unutulmaz saatler yaşatmaya hazırlanıyor.

Club Catamaran'ın Bodrum'un simgesi haline geldiğini söyleyen Dilek Birgen "Bu sezon 12. yılımızı kutluyoruz. Yoğun bir program hazırladık. Ünlü DJ'lerle gösterilerin yer alacağı partilerle konuklarımızı en iyi şekilde eğlendirmek istiyoruz. Umarım bütün Bodrum için güzel bir sezon geçer" diyor.

Büyüklük ve konsept olarak dünyada bir benzeri olmayan Club Catamaran, özel iskelesi ile birlikte 2 bin kişiye hizmet veriyor. Gelişmiş ses ve müzik sistemlerinin yanı sıra içerisinde Ahtapot Bar, Sandal Bar, İstiridye Bar ve VIP Bar olmak üzere 4 barı bulunuyor. Bir bar ise sahilde yer alıyor.

Her gece düzenlenen sıra dışı partiler, DJ performansları ve özel dansçıların gösterileri, Bodrum gecelerine ayrı bir renk katıyor. Deniz üzerinde, camdan yapılmış olan geniş dans pistinde dans ederken denizi ve balıkları izleyip eğlencenin tadını doyasıya çıkarabiliyorsunuz.

Gecenin ilerleyen saatlerinde denize açılan Club Catamaran'dan istediğiniz zaman özel botlarıyla ayrılabilirsiniz.

Yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği kulüp, tüm müşterilerinin güvenliğini kıyıda ve denizde aldığı üst düzey önlemlerle ön planda tutuyor. Gemi tayfası, servis ve güvenlik ekipleri 100 kişiyi geçiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.