BODRUM'DA EĞLENCENİN ADI "CATAMARAN"

BODRUM'DA EĞLENCENİN ADI "CATAMARAN"

Bodrum'a mükemmel hizmeti sunan yüzen disko adıyla bilinen Catamaran eğlenmek isteğen misafirlerine her yönden memnun etmeye devam ediyor.

Tam 12 yıldır Bodrum'a mükemmel hizmeti sunan yüzen disko adıyla bilinen Catamaran bu senede müşter,lerine hizmetin ve servisin en mükemmelini sunarken cazip fiyatlarıyla da gerek yerli gerek yabancı turistleri her yönden memnun etmeye devam ediyor.

Bodrum'a gönül veren ve bu hizmeti 12 yıldır başarıyla sürdüren Catamaran sahibi Dilek Birgen haftanın yedi günü dinlenmek nedir bilmeden işinin başında. Dilek hanım başarının sırrını mükemmel personel ve iyi hizmet olduğunu vurgularken insanlara Bodrum'da Halikarnas gibi bir efsaneyi unutturmanın da mutluluğunu yaşadıklarını açıklıyor.

Yerli ve yabancı birçok sanatçıyı ağırlayan ve her zaman mükemmele yakın eğlenceler tertipleyen Dilek Birgen bu işi dünyada yapan tek kişi ve şirket olduklarını vurgularken çok mutlu olduklarını da belirtiyor. Kimsenin rahatsız edilmesine izin verilmediği Catamaran da evli çiftler, sevgililer ve ya arkadaş gurupları hiçbir zaman başka kişi ya da kişiler tarafından rahatsız edilemez. Bu önlemleri aldıklarını açıklayan Dilek Birgen iyi bir güvenlik ağına sahip olduklarını belirtiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.