BODRUM'DA HAWAİİ RÜZGAR'I ESTİ!

BODRUM'DA HAWAİİ RÜZGAR'I ESTİ!

Bodrum'da 6 yıldır Bar'lar Caddesinde , hizmet veren Filika Latino Club, 6. yıldönümü partisini Hawaii kostümleri eşliğinde dans partisi ile kutladı.

Filika Latino Club 6. yılını Hawaii Party ile kutladı.

Bodrum'da 6 yıldır Bar'lar Caddesinde yaz kış hizmet veren, haftanın her günü latin dans geceleri düzenleyen Türkiye'nin tek mekan'ı ,Filika Latino Club, 6. yıldönümü partisini Hawaii kostümleri eşliğinde dans partisi ile kutladı.

6 yıldır bir çok başarılı organizasyona imza atan, yerli yabancı bir çok ünlü dansçı ile workshop, festival, parti ve dans etkinlikleri düzenleyen mekan, Bodrum'dan da bir çok dansçı çıkarmak için altyapıya el attı. Flika Latino Club'ın işletmecileri Tan Önder ve Ediz Artukoğlu ''Yaklaşık iki yıldır dans eğitimlerini Bodrum'da Viva Dans adı ile kurduğumuz eğitim salonunda profosyonel dans hocalarımızla yapmaktayız. Yarışmacı, eğitmen, show grubu ve sosyal dallarda dans eğitimlerinin verildiği Viva Dans salonundaki eğitimlerimizden sonra ,dans geceleri düzenlediğimiz Filika Latino Club'da izleyenlere görsel show sunuyor ve dans ederek keyifli vakitler geçiriyoruz.Buraya dans etmesini bilenlerin yanında,merak edip gelenlerde oluyor ve burada ki ortamdan, samimi dostluklardan o kadar zevk alıyorlar ki kursumuza kayıt yaptırarak onlarda bize katılıyorlar''dedi?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.