BOĞAZIN BALKONUNDA KAHVALTI KEYFİ!

BOĞAZIN BALKONUNDA KAHVALTI KEYFİ!

Ulaşım kolaylığı ile "İstanbul'un içinde karmaşanın dışındaki" bu özel mekan, İstanbullu lezzet severlerin favori adresleri arasında yer alıyor.

Küplüce'deki enfes Boğaz manzarası ile bir gidenin bir daha vazgeçemediği Uçar Cafe & Restaurant, Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetlerinden oluşan zengin menüsü ve özel lezzetleriyle de öne çıkıyor.

Şehrin kalabalığından sıyrılıp güne keyifli bir kaçamakla başlamak isteyen İstanbul aşıkları kahvaltı için Uçar Cafe & Restarurant'ı tercih ediyor. Boğazın balkonunda Boğaz'a karşı kahvaltı keyfinin tadına doyulmuyor. Uçar Cafe'nin zengin kahvaltı menüsünde Klasik Kahvaltı Tabağından, Serpme Köy Kahvaltısına, Sahanda Yumurta ve Menemenden, Peynirli, Sebzeli, Karışık Omlet Çeşitlerine, Tost Tabağından Sandviç Çeşitlerine kadar pek çok lezzetli alternatif yer alıyor.

Boğaz'ın incisi Uçar Cafe & Restaurant'da sadece kahvaltı değil günün her saati ayrı bir keyfe dönüşüyor. Kahvaltı sonrasında kafenin ödüllü kahve ustasının hazırladığı içecekler ya da Waffle tutkunlarının favorisi olan ödüllü Baristasi lezzet severlerin birinci tercihi oluyor. Açık ve kapalı alanıyla 6500 metre kare alana kurulu olan, Beylerbeyi sırtlarındaki bu nezih mekanda, aile boyu kahvaltı ziyafeti ile başlayan keyifli bir gün bazen Boğaz'daki mehtabın güzelliğiyle, bazen de dolunay eşliğindeki yıldızlı gecelerle noktalanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.