BOĞAZIN İNCİSİ: YAKAMOZ BALIK RESTAURANT

BOĞAZIN İNCİSİ: YAKAMOZ BALIK RESTAURANT

Yeşillikler içinde, denizin üzerinde keyifli vakit geçirmek istiyorsanız doğru adres: Yakamoz Kuleli Restaurant...

Yakamoz Kuleli Restaurant; boğazda yemyeşil bir bahçede, denizin üzerinde konumlanmış muhteşem bir mekân. Bir yanında Kuleli Askeri Lisesi'nin ihtişamı , diğer yanında Boğaziçi Köprüsü'nün ışıltısı ile süslenmiş enfes bir manzara?

Bu nostaljik manzaranın keyfini restoranın bitişiğinde bulunan tarihi Kaymak Mustafa Paşa Camii'ni ziyaret ederek tamamlayabilirsiniz. Haftanın her günü kahvaltı servisi ile başlayıp, et ve balık alternatifli menüsü ile günün her saati hizmet veriliyor. Özellikle hafta sonları zengin Açık Büfe Kahvaltılarıyla ve alkolsüz bir mekân olmasına rağmen Balık menüsünde ki hakimiyetiyle meşhur. Bir de mekânın bahçesinde bulunan geçen onca yıla tanıklık etmiş asırlık çınar ağaçları da görülmeye değer. Çengelköy'de bulunan mekâna her iki köprüden rahatlıkla gelinebildiği gibi deniz ulaşımı için de uygun.

2009 yılından beri Kuleli Yakamoz Restaurant olarak hizmet veren işletmenin tecrübesi 1998 yılından beri hizmet veren Beylerbeyi Yakamoz Restoran'dan geliyor. Kışları denizin üzerinde camdan bir salonda yazları Boğazın Esintisini içine alan Çınarların Gölgesinde bir çok nedenle tercih edilebilecek Restaurant-Cafe.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.