BU MEKANIN ADINI MÜŞTERİLERİ KOYACAK...

BU MEKANIN ADINI MÜŞTERİLERİ KOYACAK...

Kadıköy'e farklı bir soluk getirerek geçtiğimiz günlerde kapılarını açan fakat henüz adı henüz konmamış yepyeni bir Cafe-Brasserie ilginç bir kampanya başlattı.BU

"İsim Sizden Masa Bizden" sloganıyla isim arayışına giren mekânın adını bulan talihli daimi konuk olacak!

Kadıköy'ün tam kalbinde keyifli bir mola verebileceğiniz, İstanbul'da olduğunuzu hissettiren, camlarından şehre dokunabileceğiniz, tadına doyulmaz yemeklerin, eşsiz tatlıların tüm konuklara açık olan mutfağında tamamen görebileceğiniz şekilde hazırlandığı yepyeni bir Cafe&Brasserie açıldı.

Şehrin akışını, yaşam ayaklarınıza serilmiş izlerken size, daha önce tatmadığınız lezzette bir salata veya ağzınızda dağılan bir pizza eşlik edebilir. Et seviyorsunuz yahut canınız deniz mahsulleri çekti; vaktiniz yok ama hem sağlıklı hem de lezzetli bir soğuk sandviç; bileceksiniz ki sizin için özel olarak hazırlanacak. Damak zevkiniz için en iyisini, uygun fiyata ve Kadıköy'ün en merkezi yerinde, şık ortamında yaşayabilirsiniz.

Hayatınıza özel anlar biriktirmek için yaratılmış bu şık mekân, kendinizi ödüllendirmek üzere Altıyol'un üzerinde sizi bekliyor. Konuklarına seçkin damak zevkini uygun fiyata sunan mekânın ismini müşterileri belirleyecek. "İsim Sizden, Masa Bizden" sloganıyla başlayan ve 1 ay sürecek başvuruların ardından, mekâna en uygun ismi bulan kişi Cafe&Brasserie'nin daimi konuğu olma hakkını kazanacak.

Mekânın dekorasyonunu ünlü iç mimar Ali Engin yaptı. Başarılı mimar, şehrin dokusunu hissettirmek, Kadıköy'ün güzelliğini gizli bir bahçenin içinde seyre açmak için her tarafı ısı ve soğuk geçirmeyen özel bir camekân ile çerçeveledi. Açık mutfağında sizin için hazırlanan yemekleri izlerken hijyen konusundaki hassasiyete tanıklık edeceksiniz. Mekânın dış bölümündeyse yeşillikler içinde, kışın sıcacık ısıtıcıların altında keyifle oturabileceğiniz bir atmosfer yaratıldı. İsim önerinizi bildirmek için tek yapacağınız, kahve içmeye veya yemek yemeye uğradığınızda bir form doldurmak. Hem mekânın dokusunu hissedin hem de ismini koyun. Biz de ismimizi bulan konuğumuzu ağırlamak üzere masasını her zaman hazır tutalım.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.