BU PARTİDE ÜNLÜLER VE SÜRPRİZLER OLACAK; ÇOK KONUŞULACAK?

BU PARTİDE ÜNLÜLER VE SÜRPRİZLER OLACAK; ÇOK KONUŞULACAK?

Boğazın parlayan yeni incisi olan Supper Club'da Çarşamba gecesi 21.30 da yemekli başlayacak gece, 23.30 dan sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek...

Tarkan Ahmet 'in işletmeciliğini yaptığı ve her kesimden kaliteli konukları ağırlayan Supper Club'da iki hafta önce çarşamba geceleri başlıyan ünlü koreograf Erez Eğilmez ve cemiyet hayatının renkli simalarından Selin Boronkay 'ın düzenlediği Elite Parties 29 Temmuz Çarşamba gecesi muhteşem bir organizasyona ve süprizlere hazırlanıyor.

Holllanda'dan geceye özel olarak getirilen DJ ALAN, çalacağı parçalarla davetlileri çoşturucak .

Gecede mutlaka bulunmak isteyen ve yazları İzmir'de olan Gönül Yazar ise, çarşamba günkü davete katılmak için dün gece İzmir'den uçakla İstanbul'a döndü. "Kendim kadar ruhumda genç" diyen Gönül Yazar' ın yanı sıra geceye Nil Burak, Seyyal Taner şarkıcı Teoman, ünlü mankenler ve cemiyet hayatının birçok ünlü isimlerin de katılması bekleniyor. Gecenin en büyük sürprizinin ise, bütün Payboyların Peşinden koştuğu "Mıss Lannd Of Peace Dünya Güzelleri"nin ELITE PARTIES' E katılacak olmaları.

Bir onur göstergesi olarak geceye katılması beklenen Gönül Yazar ,Nil Burak , Ajda Pekkan ve sürpriz isimlere bir anı plaketlerinin sunulacak olması da gecenin bir başka sürprizi olacak...

Tarkan Ahmet, Selin Boronkay ve Erez Eğilmez, 29 Temmuz Çarşamba gecesinin davetiyelerini konuklara özel basım promosyon "Best Of Supper Club CD" si olarak hazırlattılar .

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.