Carpe diem Bodrum'da Açıldı? SANATÇI YAĞDI?

Carpe diem Bodrum'da Açıldı? SANATÇI YAĞDI?

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan'ın Kardeşi Bülent Erdoğan ile ortağı Tamer Cansever'in birlikte açtıkları Bodrum'u tepeden gören Carpe diem Restaurant-Bar'ın açılışı yapıldı.

Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan'ın avukat kardeşi Bülent Erdoğan ortağı Tamer Cansever ile birlikte Bodrum- Konacık'ta Carpe diem adını verdikleri Restaurant-Bar açıldı. Açılışa cemiyet, sanat ve iş dünyasının ünlü isimler katıldı. Bodrum'u tepeden gören ve muhteşem manzarasıyla insanı büyüleyen Carpe diem'de Akdeniz Mutfağı hakim. 300 kişilik mekan gündüz yüzme havuzu gece de restaurant bar olarak hizmet verecek. Carpe diem'de Ediz Onay ve Orkestrası ile Tansel ve Bass&Tone Grubu sahne alacak. Açılışa katılanlar Bodrum Kalesi ve Kos Adası'nın eşsiz manzarası karşısında içkilerini yudumladılar.

Açılışa "Akrep Nalan, Ferdi Özbeğen, Mr. Cool, Lale- Adnan Şenses, Arzu Okay, Gülistan Okan, Nükhet Duru, Güngör Bayrak, Fatih Ürek, Levent ? Cansın ? Cansen Erdoğan, İhsan Kalkavan, Meral Yazıcı, Aysel Akçay, Şule Argüder, Süreyya Yalçın- Burak Hatipoğlu" katıldılar?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum