Cem Yılmaz Budan... `MUCİZENİN ÖLÜMÜ" İSİMLİ KİTABI, RAFLARDA Kİ YERİNİ ALDI !..

Cem Yılmaz Budan... `MUCİZENİN ÖLÜMÜ" İSİMLİ KİTABI, RAFLARDA Kİ YERİNİ ALDI !..

Cem Yılmaz Budan`ın Altın Bilek Yayınları tarafından yayımlanan ikinci romanı "Mucizenin Ölümü", yeni yılın ilk ayında raflardaki yerini aldı.

İlk romanı "Gidenlerin Ardından" ile gerek edebiyat çevrelerinde gerekse kamuoyu nezdinde büyük ilgi uyandıran Cem Yılaz Budan'ın merakla beklenen yeni romanı, Kudüs'te geçen esrarengiz bir hikâyenin anlatımını merkeze alıyor.

Dinî metinlerde kıyametten önce yeryüzüne inerek Deccal'e karşı mücadele edeceği müjdelenen Hazreti İsa'nın dönüşü ve insanoğlunu kendi nefsinden kurtarmak için başlattığı savaş, aslında Tanrı buyruğu gibi sunulan birçok öğretinin insan yaratısı olduğu gerçeğini ortaya koyuyor.

Mistik bir atmosferde kurgulanan roman, soluksuz bir maceraya sahne olmasının yanı sıra, insanlığın tarih boyunca beklediği kurtuluş mucizesinin gerçekleşmesinin hangi şartlara bağlı olduğunu da gözler önüne seriyor...

Zülfü Livaneli?nin, "Çağdaş Türk romanının yetkin ve cesur kalemi" olarak nitelendirdiği Cem Yılmaz Budan, aynı zamanda Maltepe Üniversitesi Türk Dili Bölümü Öğretim Üyeliği görevini sürdüren bir akademisyen.

Akademik ve sanatsal çalışmalarını paralel olarak sürdüren yazar, edebiyatımızın adından söz ettirmeye aday genç nesil isimlerinden biri.

Romanın adı: Mucizenin Ölümü

Yazarı: Cem Yılmaz Budan

Editör: İlker Balkan

Yayınevi: Altın Bilek Yayınları

Basım Tarihi: Şubat 2015

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.