Cenk Eren.."PAVYON"A DÜŞTÜ, KONSOMASYONA ÇIKACAK !..

Cenk Eren.."PAVYON"A DÜŞTÜ, KONSOMASYONA ÇIKACAK !..

Yaklaşık 20 yıldır sahnelerde yer alan Cenk Eren, artık kendi mekanı "My Pavyon by Cenk Eren"de?

İşletmeciliğini Ali Sayar ve Sabi Totah'ın üstlendiği "My Pavyon by Cenk Eren" 18 Aralık Cuma günü 1.Levent Nispetiye caddesinde açılıyor.

Tamamen eski pavyonları andıran, her detayı titizlikle düşünülen "My Pavyon by Cenk Eren" eğlence dünyasına nostaljik bir geri dönüş yapacak.

20 yıllık sahne tecrübesini bu mekanla birleştirecek olan Cenk Eren, "Yıllardır çeşitli gece kulüplerinde sahne aldım. İlk kez kendi mekanımda farklı bir atmosferde şarkı söyleyecek olmanın heyecanını yaşıyorum.

Geçmiş yıllarda gazinolara gitmek kadar pavyonlara gitmek de eğlence anlayışının önemli bir parçasıydı. Bizde buradan yola çıkarak, eski pavyon havasını yaratmaya çalıştık. Çiçekli kızlar gibi pek çok pavyona özel detayı bir araya getirdik. Herkesin çok lezzetli yemekler yiyip keyifli saatler geçireceğini düşünüyorum" dedi.

Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi geceleri yemekli ve canlı müzik eşliğinde eğlenceye damgasını vuracak olan "My Pavyon by Cenk Eren"de çeşitli konseptler eğlence severleri karşılayacak. Mekanda her şey dahil 125TL'ye ağırlanarak, hem birbirinden leziz yemekleri tadabilecek hem de Cenk Eren'in "My Pavyon by Cenk Eren" için hazırladığı özel sahne repertuarıyla eğlenme fırsatı bulabileceksiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.