`Cheers`... EVE GİTMEDEN ÖNCE UFAK BİR MOLAYA NE DERSİNİZ?...

`Cheers`... EVE GİTMEDEN ÖNCE UFAK BİR MOLAYA NE DERSİNİZ?...

İstanbul Zekeriyaköy`de cafe bar olarak açılan Cheers, hem menüsü hem de içerisinde görülen ve kullanılan birbirinden güzel bütün objeleri satışa sunarak yepyeni bir bar konsepti ile müdavimlerine nitelikli bir hizmet sunmayı amaçlıyor...

İstanbul Zekeriyaköy'de cafe bar olarak açılan Cheers, içeride gördüğünüz ve kullandığınız birbirinden güzel bütün objeleri satışa sunarak, yepyeni bir bar konsepti sunuyor.

Cheers'in misafirleri oturduğu berjer koltuktan, şarabını yudumladığı Bohemia kristali kadehe kadar herşeyi satın alabiliyor. İsterseniz evinizde kullanmadığınız antika eşyaları da satış için buraya bırakabilirsiniz.

Saat 13:00'de kapılarını açacak olan Cheers, akşam üzeri buluşacak arkadaşları ve iş çıkışı keyifli bir mola vermek isteyenleri bekliyor.

Eve gitmeden önce ufak bir molaya 'Cheers!' ile ne dersiniz?...

Cheers, Zekeriyaköy ve çevresinde yaşayanlar için gün sonu evlerine gitmeden önce iş yorgunluğunu atacakları bir durak olmayı hedeflerken, akşam üzeri hanımların ev yapımı likörleri tadabilecekleri, kahvelerini yudumlarken hoş zaman geçirebilecekleri ayrıcalıklı bir buluşma noktası olmaya da aday.

Özel olarak hazırlanan içki ve yiyecek menüsü ile merak uyandıran mekan, değişik tadlar arayanları yazı karşılayan tropik shot?lar, bol buzlu long drink?ler, klasik tadlardan vazgeçmeyenleri de şarap çeşitleri, rakı ve yıllanmış viskiler ile karşılıyor.

Sanata, kültüre ve paylaşmaya 'Cheers'...

Yaşama keyif katan ilginç ve özgün şeylere meraklı olanların seveceği Cheers, evinizdeki istemediğiniz bir semaveri ya da şamdanı bırakabileceğiniz, okuduğunuz bir kitabı getirip, bir başkasını alıp gidebileceğiniz, Zekeriyaköy'lü sanatçıların özgün tasarımlarından oluşan sanat köşesini ziyaret edebileceğiniz bir mekan olarak da farkını ortaya koyuyor.

Cheers'da müzik geceleri ve ayda bir düzenlenecek söyleşi, müzayede gibi etkinlikler de İstanbul?dan gelecekler için sosyal medyadan takip edilebiliyor.

Cheers'i yaratan ortaklardan Şebnem Tolbas, Otelcilik ve Turizm dalında uzman. Hem eğlence ve özel etkinliklerin organizasyonu, hem de gastronomi bilgisi ve deneyimi sayesinde keyifli bir vakit geçirmeniz için biçilmiş kaftan. Deneyimli reklamcı Nesteren Davutoğlu ise aynı zamanda tutkulu bir antika koleksiyoncusu. İkisi bir arada olunca, alın size deli ve dopdolu bir mekan.

Postmodern bir atmosferde farklı ülkelerden toplanan 'hikayesi olan şeyler' burada yeni sahipleriyle buluşacak. ND, yaratıcılıkla iç içe geçen yıllarda Tibet?den Amsterdam'a dünyanın farklı köşelerine gerçekleştirdiği seyahatlerde, mekan düzenlemeleriyle yakından ilgilendi.

Şimdi ihtiyaç doğrultusunda, eviniz ve bahçeniz için yaratıcı çözümler geliştirebileceğini düşünüyor. Pratik ve yaratıcı fikirlerle dopdolu Cheers'e uğrayın, şaşıracak ve hoş zaman geçireceksiniz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.