"Choopy Kuruçeşme"... EĞLENCE HAYATINDA YENİ BİR SOLUK!

"Choopy Kuruçeşme"... EĞLENCE HAYATINDA YENİ BİR SOLUK!

İstanbul gece hayatına hızlı bir giriş yapan Serpil Benay'ın sahip olduğu Choppy Kuruçeşme konuklarına yaptığı yenilikleri ile tam gaz yoluna devam ediyor.

İstanbul gece hayatına hızlı bir giriş yapan Serpil Benay'ın sahip olduğu Choppy Kuruçeşme 3 hafta önce açılmış olmasına rağmen konuklarına yaptığı yenilikleri ile tam gaz yoluna devam ediyor..

Çarşamba geceleri canlı performans olacağını duyuran serpil Benay ismini sır gibi sakladığı ve sürpriz olarak yorumladığı 2 kardeşten Mehmet & Mert Davran kardeşlerin "Galactic Brothers" adıyla sahne ye çıkardı..

Canlı performansları ile konuklarını hop oturup hop kaldıran Galactic Brothers ilk gecelerinde gelenleri eğlencenin doruğuna çıkardı.Sabahın ilk ışıklarına kadar süren gecede sanatçı ve sosyetik ünlülerden de destek aldılar?

Konuklardan bazıları Serpil Çakmaklı, Elif Karlı ,Merve Terim,Ahmet Baran Çetin,Ece Uslu, bengü ve modacı kardeşler Ezra -Tuba Çetin'di..

İlk defa sahneye çıkan ve hiç müzik geçmişleri olmayan bu ikiliyi bu iş krizinde hangi cesaretle Choppy'de çıkardığını sorduğumuz Serpil Benay;

"Birilerini çıkması gerekiyordu taze kana ihtiyaç vardı..Etiler piyasasını türkücüler bitirdi ..kaliteli kesimin 12 den sonra gideceği eğleneceği ve huzur içinde oturacağı bir mekan kalmadı? önce Mehmet e işletme anlaşması yaptım..o kadar pozitif ve enerjikti ki ..kardeşiyle tanıştığımda müziği sevdiğini bestesi olduğunu söyledi güzel bir ikili olacaklarına inandım..ve seslerini dinlemek istedim eğitimsiz ama güzel sesleri vardı.. olacaklarına inandım ve hazırladım?daha da çalışmaya devam edeceğiz.. herkesin kolay ekmek yediği bu piyasada onlara da bir şans vermek istedim ve de iyide yapmışım dün kendimi kararımdan dolayı tebrik ettim?sahne aldılar seyirci sevdi beğendi alkışladı ve eğlendi?kısacası artık choppy sahne ve sanatçı yüzünü buldu ?umarım hiç şımarmadan devam ederler ve ilerde çok daha fazla başarı bekliyorum..dedi..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.