"Cinayet Sınıfı Başkanı”... AYŞE ERBULAK'IN YENİ ROMANINA YOĞUN İLGİ!..

"Cinayet Sınıfı Başkanı”... AYŞE ERBULAK'IN YENİ ROMANINA YOĞUN İLGİ!..

Tiyatro oyuncusu ve polisiye roman türünde Türkiye’nin en başarılı kadın yazarı Ayşe Erbulak’ın yeni romanı kitapseverlerden büyük ilgi gördü. Gerilim yüklü roman, kısa sürede raflarda tükendi ve 3. Haftasında 2. Baskısını yaptı.

Türkiye’nin  “Yerli Agatha Christie” si olarak anılan Ayşe Erbulak, gerilim türünde yazdığı ve soluk soluğa okunan yeni romanı “Cinayet Sınıfı Başkanı” ile kitapseverlerden bir kez daha tam not aldı. 

Sevgi görmemiş, yapayalnız ve vahşi iki gencin aynı üniversiteye kayıt olmasıyla başlayan olaylar zincirini konu alan kitap, kısa sürede raflarda tükendi. 

Kitapseverlerden gelen yoğun istek üzerine 2. Baskısı yapılan “Cinayet Sınıfı Başkanı” şimdiden yaz aylarının en çok okunan kitapları listesine adını yazdırdı. 

Kitabının gördüğü ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Ayşe Erbulak “Özellikle genç okuyucuların ilgisi çok güzel, sosyal medyadan bir çok mesaj aldım. Bu kitap bizi birbirimize daha çok yaklaştırdı. Önümüzdeki aylarda buluşmalarımız da olacak” dedi.

Yayınevi Mona Kitap, Cinayet Sınıfı Başkanı’nın görmüş olduğu ilgiden sonra  Erbulak’ın daha önce yayınlanan tüm kitaplarını yeniden okuyucu ile buluşturma kararı aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.