Club Losh... İSTANBUL EĞLENCE HAYATININ HARBİYE AYAĞI !..

Club Losh... İSTANBUL EĞLENCE HAYATININ HARBİYE AYAĞI !..

Harbiye'de Club Losh adında bir gece kulubü açıldı. Hedef, Harbiye'yi İstanbul'un yeni eğlence alanı haline getirmek.

Dj Selami Ermiş'in müzik direktörlüğünde 80'li ve 90'lı yılların hit mekanlarını aratmadan, sabahın ilk ışıklarına kadar Türkçe müzik ile gece hayatına merhaba diyen Club Losh, gece hayatına oldukça başarılı bir giriş yaptı. Her an bir ünlü simanın sahne aldığı mekanda sıradışı sahne şovları da göz dolduruyor. Mekan eğlendirdiği kadar, servis personeli ve güvenliğiyle de ayrı bir fark yaratmayı hedefliyor.Özellikle güvenlik hiç bir yerde göremeyeceğiniz kadar kibar ve beyefendi.

Böylesi güzel bir mekan bulunca ister istemez insanın aklına mekanın sahibi ve mekanın işletmecisi kim soruları geliyor. Mekanın sahibi daha önce gece müdavimlerinin Nişantaşı ve Kuruçeşme Locca'dan tanıdıkları iş adamı ve işletmeci Yetiş Şahin.Mekanın işletme koltuğundaysa piyasanın genç olduğu kadar başarılı olan isimlerinden Kerem Çağlar Çimen bulunmakta.

Mekan İçin konuşan Yetiş Şahin: ''Harbiye artık kaliteli bir mekana sahip olmuştur. Çizgimizden ve kalitemizden asla taviz vermeden değerli konuklarımıza kusursuz hizmet vermeyi amaçlıyoruz'' dedi.

TV dünyasının yakından tanıdığı Berk Ercan'ın basın ve medya sorumluluğunu üstlendiği mekanın açılış kokteyline Zeynep Yılmaz şarkılarıyla renk katarken model ve organizasyon piyasasının tanınan firması Talent Model Ajans tüm ekibiyle açılıştaydı? Talent'e bağlı modeller, kurucusu Taylan Çorta ve yine özellikle yabancı model piyasasının alanında duayen isimlerinden Pan Ajans sahibi Cem Alanyalı'nın da bulunduğu geceye Perihan Akı, Deniz Murathanoğlu ve oyuncu Bekir Aslantaş gibi ünlüler de ilerleyen saatlerde renk kattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.