Club Vivon... İSTANBUL`A YEPYENİ BİR GAZİNO KONSEPTİ...

Club Vivon... İSTANBUL`A YEPYENİ BİR GAZİNO KONSEPTİ...

BVS Group`un bir yatırımı olan Club Vivon`da sesi, yorumu ve neşesiyle sahnelerin en beğenilen solistlerinden Ayta Sözeri, Birebir Show, Oryantal Kumsal ve fasıl grubu program yaptı.

Kabare-Müzikhol 'Club Vivon' önceki gece kapılarını açtı. Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen ilk gecede Nurhan Çıtak, Saba Tümer gibi ünlü isimler de yer aldı.

Günay Restaurant, Nossa Costa, Paysage, Nanna, Sahne İstanbul gibi iddialı eğlence mekanlarının sahibi BVS Group'un bir yatırımı olan Club Vivon'da ilk gece, sesi, yorumu ve neşesiyle sahnelerin en beğenilen solistlerinden Ayta Sözeri, Birebir Show, Oryantal Kumsal ve fasıl grubu program yaptı.

Ayta Sözeri sahneye Birebir Show'la birlikte çıkarak konuklara sürpriz yaptı. Gece boyunca şarkılarıyla eğlendiren, esprileriyle güldüren Sözeri, Clup Vivon'da her hafta Çarşamba ve Cumartesi geceleri sahne alacağını söyledi.

Konuklar arasında bulunan Saba Tümer'in gözlerinin içine bakarak 'Sigaramın dumanına sarsam seni? şarkısını söyleyen Sözeri'ye Saba Tümer de şarkıda uzun süre eşlik etti.

Saba Tümer'in iddialı ve pürüzsüz sesi konuklardan takdir görürken, ünlü sunucu büyük alkış aldı.

Etiler Nispetiye Caddesi üzerinde hizmete giren Club Vivon'da Salı ve Cuma akşamları ise Türk Müziği'nin sevilen genç solisti Gökhan Sezen program yapacak..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.