CVK Park Bosphorus-CVK Safira Spa / Park Prestige Suites... İSTANBUL YENİ BİR OTEL KAZANDI...

CVK Park Bosphorus-CVK Safira Spa / Park Prestige Suites... İSTANBUL YENİ BİR OTEL KAZANDI...

CVK Park Bosphorus içinde Bulunan, CVK Safira Spa ve CVK Park Prestige Suites`in tanıtımı, 03 Nisan Perşembe akşamı ayrıcalıklı ve görkemli bir lansman ile gerçekleştirildi.

Haber ve Fotoğraflar; Mehmet KARADEMİR

Boğaz'ın en ihtişamlı Spa'sı CVK Safira spa ve CVK Park prestige suits, görkemli bir lansman gecesi ile basın, iş ve sanat dünyasından seçkin konuklara tanıtıldı.

İstanbul'un 82 yıllık tarihe sahip yapılarından biri olan ve CVK Group'un iki yıl süren çalışmaları sonrasında hizmet vermeye başlayan CVK Park Bosphorus Hotel kısa süre de İstanbul'un en gözde otellerinden biri olacağa benziyor.

CVK Park Bosphorus içinde Bulunan, CVK Safira Spa ve CVK Park Prestige Suites'de, 03 Nisan Perşembe akşamı gerçekleştirilen lansmana, Tuğba Özay, Kendi, Nurettin Soydan, Eda Özmen, Afrikalı Ali, magazinkolik.com'dan Mehmet Karademir, iş, sanat, cemiyet ve basın dünyasından bir çok seçkin isim katıldı.

Lüks ve konforu yeniden tanımlayan ve Boğaz'ın en ihtişamlı oteli olan CVK Park Bosphorus; 618 odası, 8 bin 500 metrekarelik SPA, wellness ve fitness merkezi, restoran ve barlarıyla "Delux Hotel" klasmanında hizmet veriyor.

850 metrekare alan içerisinde özel Spa'sı, yemek ve konferans odası ile Türkiye'nin en büyük başkanlık süitine sahip olan Park Bosphorus İstanbul Hotel, dünya başkanları ve önemli iş adamlarının İstanbul'daki ilk adresleri olma yolunda hızla ilerliyor.

Boğaz'ın en ihtişamlı oteli sıfatına açılır açılmaz sahip olan CVK Park Bosphorus, içerisinde Bulunan ve çok özel bir Yapıya Sahip Olan CVK Safira Spa ve CVK Park Prestige Suites'in hedefleri arasında dünya stralarını ağırlamak ve global organizasyonlara imza atmakda var.

Saat 20.00'da Çok özel bir kokteyl ile başlayan lansman gecesi, Türk hamamı kısmın da, müzik ve özel ikramlar ve sürprizler, Ünlü DJ Ogün Dalka'nın Chill Out Lounge müzikleri, zenne & oryantal şovları ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Türkiye'nin ve İstanbul'un en konforlu SPA'sı olan CVK Safira SPA'da da eş zamanlı olarak çarpıcı sunumlarla sushi tadımları, müzik dinletisi, ikramlar Kokteyl prolounge büyük övgü aldı.

Lansmana katılan manken-şarkıcı Tuğba Özay, güzelliği, şıklığı, içten ve samimi tavırlarıyla gecenin ilgi odağı oldu.

Şehrin merkezinde, iş dünyasının kalbinde, tarihle iç içe bir huzur diyarı olan CVK Safira spa ve CVK Park prestige suits ihtişamına, konforuna ve size hissettirdiklerine hayran kalacaksınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.