Deniz Gençay? ÇERÇEVE DEĞİL RESİM ARIYORDU; BULDU !

Deniz Gençay? ÇERÇEVE DEĞİL RESİM ARIYORDU; BULDU !

Levent Cukka Fasl-ı Meyhane'deki tek galalık programında Genç Sanatçı Deniz Gençay'ı Sanatçı dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Son dönemde adından sıkça söz ettiren ve hızla başarı grafiğini zirveye çıkarmaya çalışan

Genç Popçu Deniz Gençay ''Aşıksan Gel'' adlı albümünün promosyon çalışmalarını

sonlandırıp yaz aylarını yepyeni bir albümle karşılayacağını söylüyor.

Hafta içi Çarşamba gecesi Levent Cukka Fasl-ı Meyhane'de sahneye çıkan Genç Sanatçı iddialı konuşarak, artık sahne günlerinin sadece 2 güne hatta tek gün Cumartesi'ye düştüğünü ve kendisinin hafta içi Çarşamba günü bile çalıştığı mekanı full doldurduğunu söyleyerek; ''ben full üstü fullüm'' diyerek iddialı konuşuyor.'

'Araştırmak isteyen araştırır bunu,her seferinde de ispatlarım'' diyerek yeni bir polemiğe ayna tutuyor. Gecenin en önemli kısmında ise Deniz Gencay'ın yeni çektirdiği bir fotoğrafının, fotoğrafçısı tarafından sahnede hediye edilmesiydi? Gencay'da bu hediyeyi sahnede, "Çerçeve değil resim arıyorum" şarkısını söyleyerek kabul ediyordu?

Geceye katılanlar arasında magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur ve Usta Gazeteci Vehbi Dinçcan, İş adamı Mehmet Dalmaz, Türk Müziği solisti Sami Aksu ve Zorba Tavenanın solisti Zühre Sabaz ile Demet Akalın'ın yeni kurduğu şirketinden albümlerini çıkaracak olan Mutlu ve Merve ilk dikkat çeken isimler arasındaydı....

Deniz Gençay, Menajeri ve Basın Danışmanı Kıvanç Terzioğlu ile birlikte çok güçlü bir ekip olduklarını söylerken, başarının en büyük anahtarının güçlü bir ekip olduğunu vurgulamaktan kaçınmıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.