Doomsdayparty... BU DÜNYANIN SON PARTİSİ YAPILDI!

Doomsdayparty... BU DÜNYANIN SON PARTİSİ YAPILDI!

Diskorium'da yapılan "kıyamet günü" partisinde DJ Berna Öztürk'ün muhteşem performansı ve mumyaların gösterisi ilgiyle izlendi.

9 Ekim 2010 Cumartesi gecesi saatler 00.00'ı takvimler 10.10.2010'u gösterdiğinde kıyamet koptu ve Doomsdayparty başladı.

Yaklaşık 2000 kişi, cehennem zebanisinin çığlığı ile ilk olarak İlker Atak ve ekibinin Thriller Show'u ile partiye başladı. Kıyamet ateşi İlker Atak'la başladıktan sonra DJ Uğurcan Kaya'nın performansı ile herkes gecenin atmosferine kendini kaptırmaya başladı.

DJ Uğurcan Kaya'nın ardından sahnede Mumyaların muhteşem gösterisi vardı. Seyircilerin yüzünde korku, şaşkınlık ve büyük bir beğeni ifadesi vardı.

DJ Berna Öztürk çıktığında ise Doomsday Party'de eğlence doruklara ulaştı ve herkes bu çılgın eğlenceden mekanın yıkılacağını ve gerçekten bu dünyanın son partisine geldiğini düşünmeye başladı.

DJ Berna Öztürk'ün muhteşem performansından sonra sahneye İlker Atak ve iskeletleri çıktı. İstanbul'un, Türkiye'nin belki de dünyanın gördüğü en gösterişli, en eğlenceli ve en korkunç partisi bu görüntülerle sona erdi.

DJ Mina Meral de gecenin finalinde güzel performansı ile çok beğenildi.

Şimdi Malatya, Gaziantep ve Ankara da Doomsdayparty'yi bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.