Ebru Destan... BİN KİŞİLİK MEKÂNA ÜÇ BİN KİŞİ TOPLADILAR!

Ebru Destan... BİN KİŞİLİK MEKÂNA ÜÇ BİN KİŞİ TOPLADILAR!

Ebru Destan önderliğinde kurulan Red Night ekibi geçtiğimiz gece Eskişehir'in en büyük kulübü 222 park majha'da parti düzenledi

1000kişilik mekâna 3000 kişi sığdıran güzelleri görmek için insanlar saatler öncesinden kuyruğa girdi. İşletme sahibi Gürdal Abacı'nın Red Night'e VİP araçlar tahsis ettiği geceye ünlü şarkıcı Tan ve seksi manken Lara Surol'da katıldı. Korumaların bir an olsun güzellerin yanından ayrılmadığı gecede güzeller danslarıyla ve şovlarıyla herkesi kendilerine hayran bıraktılar. Eskişehir'li olduğunu belirten Lara Sural'da geceye katılması istendiğinde çok mutlu olduğunu belirterek, "Ben Eskişehir'liyim ve Red Night'a konuk olmam istendiğinde çok mutlu oldum. Okulumu evimi görünce içim bir tuhaf oldu. 4 senedir gelemiyordum yoğunluğumdan dolayı ama burada arkadaşlarımı gördüm. Buda beni çok mutlu etti" dedi.

İŞE GİTTİ, İŞ BULDU!

222 park majha'nın sahibi Gürdal Abacı, disiplininden etkilendiği Lara Surol'a önümüzde ki kış halkla ilişkiler müdürlüğü teklif etti. Buna çok sevinen ve Eskişehir'li olmasının etkisiyle teklifi kabul eden Surol, işlerinden arta kalan zamanlarda 222 park majha'nın başında duracak!

BİZ HEPSİ YADA MP3 DEĞİLİZ Kİ AYRILIK OLSUN

Eskişehir'in en büyük kulübü 222 park majha'da ki parti öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ebru Destan, Irmak Atuk ve Elif Ece Uzun'un gruptan ayrılmasıyla ilgili olarak, "Biz Hepsi ya da MP3 değiliz ki ayrılsınlar. Grup olsaydık dağılırdık ama biz bir ekibiz. O yüzden işi olan başka yere gider burayı tercih ederlerse de kapımız sonuna kadar herkese açıktır! Ben sevdiğim ve birlikte iş yapabileceğim arkadaşlarımla bir aradayım. Tuğba Melis Türk ve Pınar Taştepe arkadaşım aramıza katıldı. Bazen konuk model arkadaşlarım oluyor. Bu gece Lara Surol benim konuğum. Birde sanatçı arkadaşım Tan bizimle" dedi.

White Night ve Demet Akalın'ın yapmaya başladığı Pink Night gecelerinin yapılmasıyla ilgili olarak ta açıklamalar yapan Destan, Akalın'a gönderme yaparak, "Onlarda bizim sayemizde para kazansınlar. Yoksa iş yapamıyorlar!" dedi. Son olarak üniversite festivallerinde sahne alan Demet Akalın, uzun süredir konser vermemesi Destan'ı doğrular nitelikteydi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.