Ecem Naz Tunca…  KİTABIN “BABASINI” YAZDI!

Ecem Naz Tunca… KİTABIN “BABASINI” YAZDI!

“Gazeteci Olunmaz Gazeteci Doğulur”, Ecem Naz Tunca’nın “İkinci Adam Yayınları”ndan çıkardığı ve babasının yaşam öyküsü ile kendisine aktardığı anıları anlattığı ilk kitabı.

Ecem Naz Tunca, aynı zamanda babası olan ve 2019’un Ocak ayında kaybettiğimiz Efsanevi Hey Dergisi’nin Genel Yayın Yönetmeni Duayen Gazeteci ve Yazar Hulusi Tunca’nın hayatını konu alan kitabında ünlü gazetecinin hem meslek yaşamını hem de kişisel yaşam döngüsünü inceledi. 

Meslekte 50 yılı aşkın bir başarı hikayesinin yanında, gazeteci, müzisyen, tiyatrocu, televizyoncu bir çok dostuyla en değerli anılarının da paylaşıldığı ‘Gazeteci Olunmaz Gazeteci Doğulur’ Gazetecilik mesleğinde ilerlemek isteyen gençler için de yol gösterici bir başucu kitabı niteliğindedir.

Yazar Ecem Naz Tunca, tıpkı babası Hulusi Tunca gibi Gazetecilik mesleğinin özgür düşünce ile yapılmasının gerekliliğini kitabında vurgulamaktadır.

Hulusi Tunca, magazinkolik.com sitesinin ilk kurulduğu günden vefat edene 12 yıl boyunca Başyazarlığını görevini de üstlenmişti...

Gazeteci Olunmaz Gazeteci Doğulur, her yaştan okura ulaşabilecek ritmik düşünce akışıyla karşılaşacağınız bir kitap.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum