Edo Restaurant? ETİLER'DE "DÜŞSEL LEZZETLER MERKEZİ"AÇILDI?

Edo Restaurant? ETİLER'DE "DÜŞSEL LEZZETLER MERKEZİ"AÇILDI?

Edo Restaurant, Konuk sanatçılar şarkıcılar Nesli Özsoy ve Yaşar İpek ile manken ve model Zeynep Yılmaz eşliğinde görkemli bir açılış yaptı. Restaurant, tasarımı ve birbirinden lezzetli yemekleri ile ayrıcalıklı bir mekâna sahip!

Etiler Mado dondurmacısının tam karşısında açılan restaurant'ın çok da özel bir menüsü var, kebap çeşitlerinin hiçbir yerde bu kadar lezzetli ve çeşitli olmadığı haklı iddiasında.

Her yemeği bir lezzet şöleni adeta, tüm menü özenle seçilmiş ürünlerden hazırlanıyor, kebabın her çeşidi mevcut, özel mönüsüyle günün her saatinde özellikli bir restaurant Edo.

Bir kebapçıdan fazlası? İster arkadaş toplantıları, ister iş yemekleri ya da aileyle geçirilecek huzurlu bir akşam yemeğinde ideal hizmetlerini sunuyor. 30 kişilik giriş salonu, 20 kişilik açık hava balkonu ve tadı damaklarda kalan çok özel lezzetleriyle, kebap kültürünün modernize edilmiş bir halidir Edo.

Uzman ustalarıyla, İstanbul'un favori lezzetlerinden biri olmaya aday restaurant, Adana'nın kebap, et çeşitleri ve mezeleriyle, yöresel tatları bir araya getirecek.

Edo Restaurant

T. 0212 263 2467

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.