"Eelence"... KADINLARA CİHANGİR, ERKEKLERE  LALELİ KOKTEYLİ!

"Eelence"... KADINLARA CİHANGİR, ERKEKLERE LALELİ KOKTEYLİ!

İstanbul gece hayatını harekete geçiren eelence son günlerin en moda mekanı oldu. Özgür Aras'ın mekanı olan eelence kısa bir süre de, ünlü isimlerinde vazgeçemediği bir yer oldu.

Türkçe müzik çalan bir yerde dans edip coşmak isteyen herkes soluğu eelence'de alıyor. Gece yarısına doğru açılan eelence'de bir uğrayan bir daha ayrılamıyor. İletişim danışmanı Özgür Aras'ın konseptini oluşturduğu mekan da, Pera Palas'ın karşısında konuklarını ağarlıyor.

Mekanın dekorasyonu da oldukça dikkat çekiyor. Ajda Pekkan, Tarkan, Yonca Evcimik, Gökhan Özen, Bengü gibi isimlerin fotoğraflarının yer aldığı duvarları ile eğlence severleri çok eskileri götürüyor. Eğlenirken bir döneme damgasını vurmuş müzik haberlerini mekanın duvarlarına yazılmış kısa bilgilerle de öğrenebiliyorsunuz.

Mekan daha çok gece müdavimlerine hithaf ediyor. Mesela mekanın bir köşesinde haftanın ünlüsü değil her hafta en çok eğlenen eelence müşterisinin fotoğrafı yer alıyor. eelence'nin içki mönüsü de oldukça renkli. eelence'de kadınlar için Cihangir, erkekler için Laleli kokteylleri yer alıyor. Cihangir çilek ve bacardi ile Laleli'de kavun ve votka ile hazırlanıyor. Pazar ve pazartesi hariç her gece sabah 04.00'e kadar açık olan eelence de müdavimleri arasında ünlü isimler, magazin, iş ve sosyete dünyasının tanınmış isimleri de yer alıyor.

Eelence / Meşrutiyet Cad. No: 83 Asmalımescit Tel: 0534 632 01 86

Pazar, Pazartesi hariç haftanın her günü 23.30- 04.00 saatlerinde açık.

Kokteyl fiyatları 25 TLden, biralar 13 TLden, rakı 22 TLden başlıyor. Otopark ve vale var, kredi kartı geçerli.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.