EFSANE GERİ DÖNÜYOR ! HEM DE "DİVA"YLA?

EFSANE GERİ DÖNÜYOR ! HEM DE "DİVA"YLA?

Türkiye'de özlenen "Gazino" sahnesini Türk Müziği'nin "Diva"sı Bülent Ersoy ve muhteşem alt kadrosu açacak.

2010 Kültür başkenti İstanbul, Gazino gecelerine yeniden merhaba diyor?"Gazino gecelerine yetişemedik" diyenlere müjde?

ÖZLENEN GAZİNO GECELERİ YENİDEN BAŞLIYOR !

Özlenen gazino geceleri Günay'da yeniden start alıyor. Bülent Ersoy'un kadrosunda ise Alişan, Yeşim Erçetin ve Birebir Show olacak. Ayrıca, bu gecede gazino kültürünün en önemli unsurlarından biri olan "Meydan Faslı"da yer alacak ve fasılı, bu türün duayen sanatçılarından biri olan Coşkun Erdem yönetecek?

Açılışını ve yeni yüzünü dünyaca ünlü iki isim Demis Roussos ve Christian Adam-Işın Karaca düeti ile yapan Günay Restaurant; şimdi de Gazino Gecelerine başlıyor. Gazino gecelerinin ilk galasını ise Türk Müziği'nin "Diva"sı Bülent Ersoy yapacak. Kadrosunda ise Alişan, Yeşim Erçetin ve Birebir Show olacak.

1 Kasım Cumartesi günü ilk galası gerçekleşecek olan İstanbul gece hayatının özlenen gazino gecelerini sahneye taşıyacak bu nefis kadro eğlence severlere özlenen bir gece sunacak.

Çoşkun Erdem yönetimindeki fasıl ve Selçuk Tekay yönetimindeki usta saz ustalarıyla sahne alacak olan Türk Müziği'nin divası Bülent Ersoy bu özel gala için hazırladığı repertuarı ve ünlü modacı Nur Yerlitaş' a diktirdiği kostümler ile adından uzun bir süre söz ettireceğe benziyor.

Eski gazino kültürünü yaşatmak ve kaybetmeye yüz tuttuğumuz değerleri yeniden kazandırmak için bir araya gelen ünlü isimler, İstanbul gecelerinin kaybettiğimiz o eğlenceleri yeniden kazandıracaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.