EĞLENMEK İÇİN GİTTİLER, HASTANELİK OLDULAR!

EĞLENMEK İÇİN GİTTİLER, HASTANELİK OLDULAR!

Sabah Gazetesi yazarlarından Bülent Cankurt, Anjelique'de yaşanan dayak olaylarını köşesine taşıdı.

Söz konusu yazı;

Aysun Kibar'ın oğlunu dayaktan sağır etmişler!

Levent-Rıza-Bülent Büyükuğur kardeşler ve Berk Ekşioğlu'nun sahibi olduğu Ortaköy'deki Anjelique; nezih bir mekan mı, yoksa Tarlabaşı'nın arka sokaklarındaki bir pavyon mu artık karıştırıyorum! Buraya eğlenmek için giden insanlar, eğlenmek yerine dayak yiyip evlerine dönüyor! Kapıdaki bodyguard'lar geçen yıl Kıral Mobilya'nın sahibi Fatih Kıral'ın oğlu Onur'un burnunu kırmış, eski bir savcının oğlunu hastanelik etmiş, Temmuz ayında da Derya Baykal'ın oğlu Edip Baykal'ın kaşını gözünü yarmışlardı. Müşteri dövmeyi alışkanlık haline getiren Anjelique bodyguard'larının son kurbanının ise Aysun Kibar'ın 19 yaşındaki oğlu Emre Öztemir olduğunu öğrendim.

KAMERASIZ YERE GÖTÜRMÜŞLER!

Anjeluqe'in bodyguard'ları; Kibar Holding'in patronu Ali Kibar'ın kardeşi olan Aysun Kibar'ın, Metrocity'nin ve Gümüşsuyu Halı'nın sahiplerinden Murat Öztemir'le evliliğinden dünyaya gelen oğlu Emre'yi dövmekten sağır etmiş.

Emre, 27 Haziran gecesi, mezun olan arkadaşlarının Anjelique'teki kutlamasına gitmek istemiş. Bodyguard'lar, saatin geç olduğunu söyleyip almak istememiş. Emre de "Sürekli geliyorum. Beni tanıyorsunuz. Yardımcı olamaz mısınız?" diye ısrar edince bodyguard'dan ilk tokadı yemiş.

Bodyguard'lar, daha sonra Emre'yi güvenlik kamerasının görmediği noktaya çekip iki kulağının zarını patlatacak derecede dövmüşler. Allah'tan, House Cafe'ninkileri ve Mobese kameralarını hesaba katamamışlar.

DÜN NEW YORK'TA AMELİYAT OLDU

Aysun Kibar ve Murat Öztemir, iki kulağının zarı patlayan ve duyma kaybı yaşayan çocuklarını doktor doktor dolaşıp tedavi ettirmeye çalışmışlar. Sonunda çareyi New York'taki Presbyterian Hastanesi'nde bulmuşlar. Ancak doktorlar bu halde uçağa binmesine izin vermemiş.

Uzun süre bekledikten sonra Emre'nin bir kulağının zarına yama yapılmış ve geçen hafta da New York'a uçmasına izin verilmiş. Önceki gün Aysun Kibar ile konuştum; Emre'nin, Amerika saatiyle dün sabah New York- Presbyterian Hastanesi'nde ameliyat olacağını söyledi.

Sesindeki üzüntü ve korkuyu anlatmam. Üstelik bu tip ameliyatlar tek bir kez yapılabiliyormuş. Umarım Allah yardımcısı olur ve Emre duyma yetisini tekrar kazanır. Şimdi benim merak ettiğim şu: Neden bütün olaylar Anjelique'te oluyor, neden bodyguard'lar sürekli müşteri dövüyor ve neden hiç kimse buna 'dur' demiyor? Anjelique bodyguard'ları daha kaç gencecik çocuğu hastanelik edecek?

PATRONLAR DA MI DUR DİYEMİYOR?

Ve mekanın sahipleri Büyükuğur Kardeşler ve Berk Ekşioğlu, bu durumdan hiç mi rahatsız değil, onlar da mı maaşını verdikleri bodyguard'lara 'dur' diyemiyor? Yoksa Allah göstermesin "Durun!" demek için bodyguard'ların bir genci öldürmeleri mi bekleniyor? En iyisi mi siz; fiske vurmaya kıyamadığınız, pamuklara sardığınız çocuklarınızı Anjelique'e göndermeyin!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.