Elit Otel? GELENEKSEL  "KÜBA VE MOJİTO GECESİ"NE ÜNLÜ YAĞDI?

Elit Otel? GELENEKSEL "KÜBA VE MOJİTO GECESİ"NE ÜNLÜ YAĞDI?

Elite World İstanbul Hotel, 25 Kasım Perşembe akşamı artık geleneksel olarak düzenlediği "Küba Ritimleri ve Mojito Gecesi" ile konuklarını eğlenceli bir parti ile ağırladı.

Turizm, iş, sanat ve spor dünyasından 600 davetlinin katıldığı gecede davetliler Kübalı orkestra İmpacto Latino'nun müziklerine dansları ile eşlik ettiler.

Geceye Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma, sunucu Burcu Esmersoy, Defne Joy Foster, ünlü moda tasarımcısı Cemil İpekçi, Atilla Atasoy, Özgür Özgülgün gibi sanat ve magazin dünyasından önemli isimler katıldı.

Pascal Nouma, Burcu Esmersoy, Cemil İpekçi gece boyunca dansları ile latin müziklerine eşlik ettiler. Eğlencenin sokağa taştığı gecede müziğin nağmeleri Talimhane oteller bölgesinin sokaklarında çınladı.

Gecede konuşma yapan Elite World Otelleri Genel Müdürü Ünsal Şınık, Elite World'un 2012'de Van'da ve 2013'de İstanbul Anadolu yakasında olmak üzere 5 yıldızlı 2 otel daha açarak otel sayılarını 4'e çıkaracaklarını belirtti. Geleneksel hale getirdikleri bu geceyi gelecekte de devam ettireceklerini vurgulayan Şınık, "Elite World Otelleri bünyesinde bu yılda ulusal ve uluslararası birçok organizasyona ev sahipliği yaptık. Başarımızda otellerimizi tercih ederek bizi buralara taşıyan sizlere teşekkür ederiz." dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.