ELİT PARTİ, ARTIK MİRROR'A TAŞINDI?

ELİT PARTİ, ARTIK MİRROR'A TAŞINDI?

İstanbul gece hayatının vazgeçilmez eğlencelerinden Elite Partis İstanbul un en lüks mekanlarından biri olan ve Levent İş Kulelerinin giriş katında yer alan Mirror Medari Club'e taşındı...

Ünlü Kareograf Erez Eğilmez, Cem Gülaç ve Eser Türkmen'in katkılarıyla gerçekleşen parti; her Çarşamba değişik konseptleriyle 2012 yılına damgasını vuracak!..

21 Aralık gecesi kuzey yarım kürede en uzun gece olduğu için dünyada ilk kez bir kutlama "Aşk'ın en uzun" gecesi" adlı konseptle Elite Parties davetlilere sabahın ilk ışıklarına kadar unutulmaz anlar yaşattı.

Sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri ve oyuncuları da geceye renk kattı. Ece Filiz Görgülü'nün Halkla İlişkiler Müdürlüğünü yaptığı Mirror'da o gece Ahu Tuğba ve kızı Anjelik, Mine Mucuroğlu, Gökhan Türkmen, magazinkolik.com dış haberler editörü Murat-Selma Öktem çifti ilk göze çarpan isimlerdi?

Sponsorluğunu Süper life dergisi, Relaxlus, tatliteklif.com ve Türk Hava Yolları nın üstlendiği gece uzun süre akıllardan çıkmayacak gibi görünüyor...

Yeni yılda da Mirror misafirlerini büyük sürprizlerle karşılamaya hazırlanıyor...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.