ELITE PARTIES MORPHO LOUNCH DANCE CLUB DA!

ELITE PARTIES MORPHO LOUNCH DANCE CLUB DA!

1 Haziran Çarşamba gecesi muhteşem bir partiyle özlemle beklenen İstanbul gecelerinin vazgeçilmez eğlence tarzı Elite Parties start veriyor.

Konumu ve tarzı itibarıyla farklı bir güzellik sergileyen ve İstanbul eğlence hayatına geçtiğimiz hafta merhaba diyen Morpho Lounch Dance Club 'da Ünlü Koreograf Erez Eğilmez'in Çarşamba gecelerinin vazgeçilmez partilerinden biri olan Elite Parties yaza merhaba diyor.

Yaz boyunca her Çarşamba gecesi Morpho Lounch Dance Club da birbirinden ünlü davetlilerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Elite Parties 1 Haziran gecesi davetlilere muhteşem bir program ve eğlence sunuyor.

Petek Makal Model Agency Organizations Celebrity Top Models 3.yıl kutlamasından dolayı geceye ünlü mankenler damgasını vuracak.

Gecede dünyaca ünlü Azerbaycanlı şarkıcı Seyran Ismayilxanov sahne alacak. Waiting for your call adlı şarkısıyla en çok dinlenen albüm unvanına sahip olan Seyran Ismayilxanov geceye katılan davetlilere sahne performansı ve dansçılarıyla unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

Elite Parties de yok yok. Medya ve basın kuruluşlarının da hazır bulunacağı gece Saat 22-00 başlayacak ve sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek Elite Parties de gece boyunca Ünlü DJ Can Parlak canlı performansıyla davetlileri coşturacak.

Gecede davetliler arasından kurayla belirlenecek 2 şanslı çifte NCT Medya Necati Dayan tarafından Haziran ve Temmuz ayı içerisinde kullanılmak üzere Yunanistan &Makedonya 5* Dlx Ramada Plaza Gevgelua Hotel tatil hediye verilecek. Cemiyet hayatının birçok isminin katılması beklenen gecede çılgınlıklarıyla gündemden düşmeyen ünlü antikacı Esin Kumral hazırladığı Kabare Show la davetlilere renkli dakikalar yaşatacak.

Deneyimli işletmeciler Engin Ateş, Uğur Şallı ve Veysi Aslan gece için hiçbir detayı atlamadıklarını kalitenin ve eğlencenin 2011 yazına Morpho Lounch Dance Club da damgasını vuracağını söyleyip Haliç'in essiz manzarasını tarihi dokunuşlarla eğlence sektörüne Morpho Lounch Dance Club sayesinde kazandıracaklarını belirttiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.