"ELITE PARTIES"LER ARTIK "SUPPER CLUB"DA!

"ELITE PARTIES"LER ARTIK "SUPPER CLUB"DA!

İstanbul gece hayatına Ünlü koreograf Erez Eğilmez ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Selin Boronkay ortaklığıyla yepyeni bir eğlence anlayışı geliyor.

"Özgürlük Supperclub'ın anahtar kelimesidir. Supperclub yemek, müzik, gösteri, sanat, biz ve 'siz' demektir. Beş duyu organın da doyuma ulaştığı için, Supperclub'da geçirilen bir akşam özgürlüğe giden yol demektir." Supperclub duygusal tecrübelerin özgür hâlidir. Gerçekte ne olduğunu anlatabilmek oldukça zor: kendiniz yaşamalısınız. Supperclub'ın yaratıcı bir atmosferi vardır. Kişiye özeldir, her akşam farklı bir atmosfere sahip ve insanların kendilerini tamamen ortamın akışına bırakabilecekleri özel bir yerdir. Eğlence, yemek, müzik, dansın tadını çıkarın ve akşamın keyfine varın. İçiniz rahat olsun, eğlenceyi garanti ediyoruz. Supperclub'da farklı deneyimlerin mümkün olduğunu unutmayın.

15 temmuz 2009 çarşamba gecesi Istanbul gece hayatına Ünlü koreograf Erez Eğilmez ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Selin Boronkay ortaklığıyla yepyeni bir eğlence anlayışı geliyor.

15 temmuz 2009 ilk galası yapılacal elite parties bundan sonra her çarşamba geceleri muhteşem eğlence konseptleri eşliğinde dünyaca ünlü dj ler modeller ve sanatçılar sizlerle birlikte çarşamba gecelerini özel kılacak. Bu organizasyonlarla Erez Eğilmez ve Selin Boronkay ünlü simaları supper club da ağırlamakdan mutluluk duyacak. Bu uygulamayla supper club ın yeni alınan özel vip aracı gerektiğinde ünlü simaları istedikleri yerden alıp bırakabilecek. Ayrıca supper clup için denizdende özel yatlarla geliş ve gidişler sağlanıcak.

İlk galası 15 temmuz çarşamba gecesi düzenlenicek geceye ünlü dj Tiesto ıle dünyayı dolaşan ünlü DJ LUCARDO PARENA- A.K.A TRIPMAIN

supper club da hayranlarıyla buluşacak ve en güzel şarkıları dünyada yok satan yeni albümündeki mixleriyle "Elite Parties'e renk katıcak. Kaliteli işleri ve bir okadar çılgın yaşamıyla bilinen Erez Eğilmez 'in çarşamba geceleri merak konusu olucağa beniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.