Elite World Otelleri..."KÜBA GECESİ" COŞTURDU!

Elite World Otelleri..."KÜBA GECESİ" COŞTURDU!

Elite World Otelleri, 13 Aralık Salı akşamı üçüncüsünü düzenlediği "Küba Ritimleri ve Mojito Gecesi"'si ile davetlilerini coşturdu.

Turizm, iş, magazin dünyasından 500 davetlinin katıldığı gecede sanatçı Doğuş, Aylin Coşkun, Tardu Flordun, Bora Gencer, Erkan Eken gibi magazin dünyasından tanınmış simalar İmpacto Latino orkestrasının latin ezgilerine dansları ile eşlik ettiler.

Taksim Talimhane sokakları "Küba Ritimleri ve Mojito gecesi"nin melodileri ile çınlarken eğlencenin sokağa taştığı gecede Otelin önüne çekilen 1957 model Küba plakalı Chevrolet Belair kırmızı otomobil gecenin ilgi odağı oldu. Gecede sahne alan İmpacto Latino orkestrası eşliğinde ikram edilen mojito ve yiyeceklerle dans dolu Küba gecesi yaşandı.

ELİTE WORLD'E 2 YILDA 1200 ODA 2500 YATAK

Gecede konuşma yapan Elite World Otelleri Genel Müdürü Ünsal Şınık;'' Elite World Grubu'nun iki yıl içinde yeni açılacak otelleri ile toplam 1200 odaya ulaşan önemli bir zincir haline geleceğini söyledi. Ünsal Şınık, İstanbul Taksim'deki Elite World İstanbul, Elite World Prestige otelleri yanında Atatürk Havalimanı yakınlarında, Maltepe Küçükyalı ve Marmaris'te açılacak üç yeni otel ile zincirin büyüdüğünü belirtti. Ayrıca Van'daki otelin Van depreminde yaşanan sıkıntılara rağmen projesinin yürüdüğünü söyleyen Ünsal Şınık, iki yıl içinde yaklaşık 2500 yatak kapasitesine ulaşacağız'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.