Emina Jahovic... "BİR SANATÇI AŞKSIZ YAPAMAZ"!..

Emina Jahovic... "BİR SANATÇI AŞKSIZ YAPAMAZ"!..

Bu hafta ALEM Dergisi’yle bir araya gelen Emina Jahovic , başarılı fotoğrafçı Nihat Odabaşı’nın objektifine harika pozlar verdi.

Emina’nın hayatında olmazsa olmazı spora olan aşkını bu çekim ile kapağa taşındı. 

TEK AŞKI ÇOCUKLARI

Türkiye’de aile bağlarıyla tanındığını söyleyen Emina “ Çocuklarına aşık bir anne, tüm duygularını şarkılarına aktaran bir müzisyen ve her an yeni projeler üretmeye çalışan, hayallerinin peşinden koşan bir kadın.” Diye kendisini tanımladı. 

“YAKINDA DİNLEYİCİLERİME YENİ SÜRPRİZLERİM DE OLABİLİR”

Balkan ülkelerinde bir “Diva” olarak anılan Jahovic, “Ben Balkanlar’da sadece ses sanatçısı olarak yer almıyorum, hem söz yazıyorum hem de bestelerim var. Kimi zaman duygularımı kimi zaman hayallerimi şarkılarımla dinleyenlerime aktarıyorum. Ne yazık ki Türkçe ile duygularımı bu kadar net anlatamadığım için Türkçe şarkı sözü yazamıyorum. Şanslıyım ki Türkiye’de çok sevdiğim sanatçı arkadaşlarımla beraber çalışmalar yapıyoruz. Mesela Edis ile çok keyifli bir çalışmaya imza attık. Bu arada yakında dinleyicilerime yeni sürprizlerim de olabilir.” Dedi. 

“EDİS’TE GERÇEK BİR STAR IŞIĞI OLDUĞUNU GÖRMÜŞTÜM.”

Edis ile yaptıkları çok ses getiren "Güzelliğine " adlı düetin nasıl ortaya çıktığını anlatan sanatçı Edis’i bundan üç sene önce bir arkadaşım aracılığı ile fark etmiştim. Prodüktör gözüyle baktığımda Edis’te gerçek bir star ışığı olduğunu o zaman görmüştüm. ‘Güzelliğine’ şarkısı bana geldiğinde ilk aklıma gelen isim Edis oldu ve bu güzel şarkı ile hem güzel bir dostluk kazanmış oldum, hem de birlikte çok sevdiğim işlerimden birini çıkarmış olduk dedi.

"HİÇBİR ZAMAN TÜRKÇE DERSİ ALMADIM."

Emina "Türk kültürünün en önemli yanı benim için insanların sıcaklığı ve samimiyeti. Bunu çok ama çok seviyorum. Yemek yapmayı seven biri olarak da Türk mutfağının zenginliğine hayranım." dedi ve samimi bir biçimde "Hiçbir zaman Türkçe dersi almadım, çevremde ailem ve dostlarımla konuşarak Türkçe öğrendim. İlk yıllarda dil yüzünden zorluk çektim, özellikle duygularını dizelere döken birisi olarak benim için duygusal açıdan zordu. Ailemin burada olması ve özellikle İstanbul sevgim bu sıkıntıları hızlıca aşmamı sağladı". dedi

 

"ANNEM ELİNDE TABAKLA KOVALARDI."

Güzelliğin insan ruhundan geldiğine inanan Emina hayatının olmazsa olmazı spora gelince ise çocukluğundan beri spor ile iç içe olduğunu futbol ve basketbol oynadığını neredeyse bütün günü spor yaparak geçirdiğini anlatırken "Annem beni eve sokmak için gerçekten uğraşırdı. Kimi zaman yemek yemem için elinde tabakla sokaklarda kovalardı beni. Ben sporu vücut güzelliği için yapmıyorum. Spor benim için bir hayat tarzı ve olmazsa olmazlarımdan." diye kendini ifade etti 

Aynı zamanda uluslararası bir yatırımcıyla ortak olduğunu açıklayan Emina, kendi kullandığı ürünlerinin daha uygun fiyatlarda artık geniş kitlelerle paylaşacağı müjdesini verdi. 

"BİR SANATÇI AŞKSIZ YAPAMAZ"

Aşkı tanımlarken Emina "Aşk benim hayatımda da önemli bir yer kaplıyor. İnsan hayatında çok farklı aşklar barındırıyor; çocuklarım, ilahi aşk ve sevgiliye duyulan aşk her biri hayatınıza ışık veriyor. Sonuçta bir sanatçı aşksız yaşayamaz." Dedi ve sözlerine şu cümle ile noktaladı. “Benim hayatta çok inandığım bir motto var. Hayatınızı zorlukların yokluğu değil, o zorluklarla nasıl başa çıktığınız tanımlar."

İŞTE EMİNA'DAN RENKLİ GÖRÜNTÜLER...

<div style="position:relative;padding-bottom:56.25%;height:0;overflow:hidden;"><iframe style="width:100%;height:100%;position:absolute;left:0px;top:0px;overflow:hidden" frameborder="0" type="text/html" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x74rxs3?autoplay=1" width="100%" height="100%"   allow="autoplay" allowfullscreen></iframe></div>

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.