Emre Kaya... HASTANELİK OLDU!

Emre Kaya... HASTANELİK OLDU!

Türk Pop Müziğin en çok konuşulan isimlerinden söz yazarı, besteci ve yorumcu Emre Kaya’nın aniden rahatsızlanarak, hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Ünlü sanatçı, rahatsızlığı nedeniyle bu ayki iki konserini iptal etmek zorunda kaldı.

Ünlü sanatçının yediği balıktan zehirlendiği, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

 Ünlü sanatçının menajeri Gizem Demir, Emre Kaya’nın hastaneye kaldırıldığı yönündeki haberlerin kulaktan kulağa duyulması üzerine yaptığı açıklamada, korkulacak herhangi bir durumun söz konusu olmadığını belirterek, hayranlarının gönüllerine adeta su serpti.

Gizem Demir, ünlü popçunun gece bir lokantada balık yediğini ve eve döndükten sonra aniden rahatsızlanınca ambulansla hastaneye kaldırıldığını belirterek, “Yapılan muayenede besin zehirlenmesi olduğu anlaşıldı. Gerekli tüm müdahaleler yapıldı. Şu anda sağlık durumu gayet iyi. Korkulacak herhangi bir şey söz konusu değil” dedi.

YENİ KAPI GENÇLİK FESTİVALİNE KATILACAK

Bugüne kadar hem başka sanatçılara verdiği hem de kendi projelerinde yer alan tüm şarkılarının zirveyi görmesi ile müzik sektörünün aranan ismi olan Emre Kaya, 3 Mayıs’ta İstanbullu hayranlarıyla Jolly Joker İstanbul’da buluşacaktı.

Gizem Demir, sanatçının doktorunun zorunlu dinlenme verdiğini bu nedenle bu konseri ile bayi toplantısı konserinin iptal edildiğini ancak, 5 Mayıs akşamı Yni Kapı Gençlik Festivali'nde sahneye çıkabileceğini söyledi.

 

SIRADA ANTALYA VE ÇANAKKALE VAR

Demir, 17 Mayıs'ta Antalya Akdeniz Üniversitesinde konser verecek sanatçının, 19 Mayıs'ta ise Çanakkale Festivali'ne katılacağını belirterek,

şunları kaydetti;

“Bu rahatsızlığa nazarlık olsun demekten başka bir şey düşünemiyorum. Son günlerde oldukça yoğun bir tempoda çalışan, konserden konsere koşan Emre Kaya, işine olan düşkünlüğü nedeniyle dinlenemiyordu. Bu rahatsızlık kendisine zorunlu izin gibi olacak. Çok korktuk ancak, şu anda şükürler ediyoruz. Beni telefonla arayan, mesaj gönderen tüm sevenlerine teşekkür ediyorum.”

Gizem Demir, Emre Kaya’nın hastaneden taburcu edildikten sonra bir süre evinde dinleneceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.