"En"ler ödüllerini aldı... YILIN MAGAZİN PORTALI; WWW.MAGAZİNKOLİK.COM

"En"ler ödüllerini aldı... YILIN MAGAZİN PORTALI; WWW.MAGAZİNKOLİK.COM

1. uluslararası Elite İstanbul Ödülleri sahiplerini buldu. Yayın hayatına başlayalı daha 2. yılını doldurmadan, siteniz MAGAZİNKOLİK ödüllerine bir yenisini daha kattı...--->İşte törenden detaylar ve ilginç FOTOĞRAFLARLA gecenin VİDEOSU...

Elite World Hotel'de muhteşem bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Elite Istanbul Vakfının her yıl düzenleyeceği Elite İstanbul ödülleri ünlü koreograf Erez Egilmez ve Cem Gülaç organizasyonunda dallarında başarılı olan 50 kişi ödüllerini aldılar.

Elite İstanbul ÖdüL töreni, Oscar ödüllerini aratmayan kırmızı halıda başladı? Doğrudan kokteyl salonuna alınan davetliler, burada adeta şıklık yarışında bulundular? Özellikle Banu Kalender, Oryantal Dora ve oryantal Tamay, Ercan Avşar, Taverna Müziğinin güçlü sesi Cem, Tuğba Ekinci, Eva Maya, Aylin Alaz ve Duygu Çetinkaya bu yarışın temsilcileriydiler...

Ödül töreninin açılışı Sezen Aksu nun "Kardelen" şarkısıyla ünlü balerin Dicle Güler ve ekibinin Erez Eğilmez' in Aşk Hiç Bu Kadar Güzel Anlatılmamıştı koreografisiyle açıldı. İş adamı Ekrem Ünlü ve İş adamı Muhittin Peşen' in katkılarıyla gerçekleşen ödül töreninde Erez Eğilmez ve Cem Gülaç konuklara ev sahibi olarak karşıladılar.

ONUR ÖDÜLLERİ AYAKTA ALKIŞLANDI?

Törende önce gecenin onur ödülleri dağıtıldı? Gönül Yazar ,Nil Burak, Eğitimci Azize Gökmen ve duayen sinema yönetmeni Halit Refiğ bu ödülü alırlarken tüm salon tarafından ayakta alkışlandılar? Onur ödüllerini 45 yıllık radyo sanatçısı Vedat Çetinkaya verdi...

Elit ödüllerinde ise; "Avrupa Yakası", "Binbirgece" dizilerinin oyuncuları da katıldı. Ünlü şovmen Okan Bayülgen ile , Fatih Ürek, Tardu Flordun, Tuğba Ekinci, Duygu Çetinkaya ile GS'lı futbolcu Ümit Karan da ödül alan diğer ünlüler oldu?

Ödül törenine yapımcısı Reyhan Tüysüz ile katılan Okan Bayülgen, yapımcısının ilk kez ödül almasından dolayı oldukça mutluydu.

Elite Ödülleri'nin "şaşkını" ise yine Tuğba Ekinci oldu. Ne ödülü aldığını anlamayan Tuğba Ekinci, "şimdi ben albümümle mi ödül aldım" sözleriyle salondakileri güldürdü.

Gönül Yazar, Fatih Ürek, Nil Burak da ödül aldıktan sonra bir şarkı söyleyerek davetlilere renkli anlar yaşattı?

MEDYANIN "ELİT"LERİ?

Uluslararası Elite İstanbul Ödülleri töreninde "En İyi internet Magazin Haber Portalı" Seçilen www.magazinkolik.com'un ödülünü Genel Yayın Yönetmenimiz Nurcan sabur alırken, magazinci.com adına Nurettin Soydan, magazinsel.com adına Cenk Şefik, magazinsortie.com adına Olcay Ünal Sert ve sosyette.com adına da Salih keçeci ödüllendirildiler?

Törende bir teşekkür konuşması yapan Genel yayın Yönetmenimiz Nurcan Sabur, ödülü kendini internet haberciliğine adamış ve gerçek gazeteciliğin bedelini ödemiş tüm internet siteleri adına aldığını söylerken, tüm salon alkıştan yıkılıyordu adeta?

Bu arada Mega Magazin, Magazin life ile Cine5 magazin de "Elite Ödülleri"ni kucaklayan diğer üç program oldu. Gazeteci Sema Eren ile Şengül Balıksırtı'da ödül alan meslektaşlarımız oldu.

Radyo Pink'ten İrfan Aslanhan ile Radyo Tatlıses'ten "Muzo" da radyo kategorisinde ödül alan diğer isimler oldu...

FOTOĞRAFLAR; ALİ BAŞAK

İŞTE GECEDEN İLGİNÇ ANLAR VE VİDEOSU;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.