ESKİ VE YENİ AŞIKLAR ABİYE'DE EĞLENDİ?

ESKİ VE YENİ AŞIKLAR ABİYE'DE EĞLENDİ?

Gece hayatının gözde eğlence adresi Beşiktaş Abiye'de sahne alan şarkıcı Utku, önceki akşam ünlü ve yeni aşıkları ağırladı.

Saba Tümer sosyetik çapkın Selhan Aloğlu ile birlikte İstanbul eğlence hayatının yeni markası Abiye'de eğlendi. İlker İnanoğlu ve yabancı sevgilisinin de felekten bir fece gece çaldığı mekanda Aloğlu, Tümer ile fotoğraf çektirmekten kaçınması dikkat çekti?

Daha önce oyuncu Berk Oktay ile kısa süreli aşk yaşayan ve genç isimlerle eğlenmeyi seven Saba Tümer'in de fotoğraf çektirmekten kaçınması "bu kez gönlünü Selhan Aloğlu'na kaptırmış" yorumları yapılmasına yol açtı. Moris Kohen ve eşi Sevim Kohen ile birlikte Abiye'ye gelen Selhan Aloğlu'nun masasına bir süre sonra Saba Tümer geldi. Bol kahkahaların atıldığı gecede Saba Tümer ve Selhan Aloğlu ile Kohen çifti hep birlikte geceden ayrıldılar ancak dışarıda ayrı gitmeyi tercih ettiler.

Aynı gece Utku'da eğlenmeye gelen ünlü aşıklar arasında oyuncu İlker İnanoğlu ve yabancı uyruklu sevgilisi de vardı. Eşiyle birlikte eğlenmeye gelen şarkıcı Altay'da sahneye çıkarak sevilen şarkılarını yeni aşıklar için söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.