`Facebook`... SEVGİLİLER GÜNÜ ÖNCESİ, İLİŞKİ ANALİZİ YAPTI !..

`Facebook`... SEVGİLİLER GÜNÜ ÖNCESİ, İLİŞKİ ANALİZİ YAPTI !..

Sosyal paylaşım sitesi Facebook, Sevgililer Günü öncesinde Türkiye`deki kullanıcılarının ilişkilerini analiz etti.

Amerika merkezli sosyal paylaşım sitesi Facebook, kullanıcılarından edindiği bilgilere göre Türkiye'deki kullanıcılarının ilişki analizi yaptı.

Facebook'un yayınladığı verilere göre, kadın kullanıcılardan ilişkisi olduğunu belirtenlerin oranı yüzde 6,5 iken ilişkisi olmadığını belirtenlerin oranı yüzde 19,1 oldu. Sitede evli olduğunu belirtenlerin oranı ise yüzde 20,5 oldu. Bu verilere göre Facebook'ta kadınların yarısından fazlası ilişkisi olduğu halde bunu sitede belirtmiyor.

Erkekler 'ilişkisi yok' olarak gösteriliyor...

Raporda erkek kullanıcılar arasında ilişkisi olmadığını söyleyenlerin oranı hayli yüksek. Facebook'ta ilişkisi olduğunu belirten erkeklerin oranı yüzde 5,7 olarak gözüküyor. Sitede evli olduğunu belirtenlerin oranı yüzde 15,6 olurken ilişkisi olmayan erkeklerin oranı ise yüzde 23,7. Facebook'un yayınladığı verilere göre sitedeki erkek kullanıcıların büyük çoğunluğu bekar.

En çok kullanılan kelimeler...

Sevgililer Günü'nde kadınların en çok kullandığı kelime ise 186,566 kez kullanılarak "sevgi" olmuş. Onu 105,606 kez kullanımla "aşık" takip ederken "<3" ise 82,330 kez kullanılmış.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.